15.6 C
Athens

Μπιέλ: Μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Ολυμπιακού ήταν εύκολη απόφαση για μένα (vid)

Ο Ισπανός άσος βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως όταν έμαθε για το ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων δεν χρειάστηκε σκέψη για να απαντήσει θετικά

Ο Πεπ Μπιέλ, ένα άκρως ποιοτικό εργαλείο του άξονα, βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (31/8) στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ώστε να οριστικοποιήσει τη σπουδαία μεταγραφή του στους Πειραιώτες συνολικής αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Μπιέλ!

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος αναμένεται να περάσει σήμερα (1/9) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, καθώς έρχεται έτοιμος για δράση, έχοντας εκκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν στη Δανία.

Ο Μπιέλ θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών που θα του αποφέρει περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως άρα το συνολικό κόστος θα αγγίξει τα 10.000.000 ευρώ σε μια από τις ακριβότερες μεταγραφές των πρωταθλητών Ελλάδας που αποκτούν ένα πολύ ποιοτικό γρανάζι στη μηχανή τους, ενισχύοντας κι άλλο την μεσοεπιθετική τους γραμμή μετά και την απόκτηση των δύο Χουάνγκ.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Μπιέλ τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επικείμενη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Μόνο στο άκουσα του ονόματος του Ολυμπιακού, η απόφασή μου να έρθω ήταν εύκολη».

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κόσμος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω για να το ανταποδώσω. Μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Ολυμπιακού ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω. Μίλησα και με τους ατζέντηδές μου και έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Επαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το όνομα του Ολυμπιακού».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς