16.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Μπιέλ!

Ο Ισπανός έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα και την Πέμπτη θα υπογράψει με τους Ερυθρόλευκους για να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν - Πολύ μεγάλη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τον 25χρονο να προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις

Ο Ισπανός έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα και την Πέμπτη θα υπογράψει με τους Ερυθρόλευκους για να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν – Πολύ μεγάλη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τον 25χρονο να προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις

Έφτασε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Πεπ Μπιέλ! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήρθε από την Κοπεγχάγη περί τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (31/8) για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο ως το 2026 με την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν! Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τότε το αργότερο ως την Πέμπτη θα έχει ανακοινωθεί και ενδεχομένως να βρεθεί στην αποστολή με τον Ιωνικό το Σάββατο.

 

Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση αφού με την απόκτηση του 26χρονου (6/9/1996) ο Ολυμπιακός αποκτά ένα πολύ σημαντικό σημείο αναφοράς δημιουργικά και εκτελεστικά, με τον Ισπανό να έχει ως φυσική θέση αυτή του επιτελικού μέσου, ενώ μπορεί να παίξει και στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης.

Ο Μπιέλ ανήκει στην Κοπεγχάγη από το 2019 (αποκτήθηκε με μεταγραφή από τη Σαραγόσα) μετρώντας 32 γκολ και 28 ασίστ σε 128 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις! Ο Ισπανός μάλιστα είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια των Δανών κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν.

 

Όπως αποκάλυψε το έγκυρο δανέζικο Μέσο «bt.dk», η Κοπεγχάγη θα εισπράξει 6.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, με τις 600.000 ευρώ να πηγαίνουν στη Σαραγόσα η οποία διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Μπιέλ θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών που θα του αποφέρει περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως άρα το συνολικό κόστος θα αγγίξει τα 10.000.000 ευρώ σε μια από τις ακριβότερες μεταγραφές των πρωταθλητών Ελλάδας που αποκτούν ένα πολύ ποιοτικό γρανάζι στη μηχανή τους!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς