15.6 C
Athens

Record: «Εξετάζεται η περίπτωση δανεισμού του Μεϊτέ στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με την πορτογαλική Record ο 28χρονος Γάλλος μέσος που από πέρυσι ανήκει στη Μπενφίκα είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στον Ολυμπιακό, στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην χώρα της ιβηρικής

Ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να κάνει δυνατό μεταγραφικό μπάσιμο λίγο πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και μετά τους Ουί Τζο Χουάνγκ, Ρέτσο και φυσικά Μπιέλ που αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι και σήμερα μετά την χθεσινοβραδινή άφιξή του στην Ελλάδα, ψάχνεται και για ακόμη 2-3 ποιοτικές προσθήκες ώστε να κλείσει κάθε τρύπα του ρόστερ.

Σημερινό (1/9) δημοσίευμα από την Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα της «Record» εμπλέκει τους Ερυθρολεύκους με την περίπτωση του 28χρονου Γάλλου μέσου της Μπενφίκα, Σουαλιχό Μεϊτέ.

Λίγες ώρες προτού εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου δρομολογούνται τα τελευταία «πάνε-έλα» και σύμφωνα με την έγκυρη «Record» ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες για τον δανεισμό του Μεϊτέ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους Αετούς της Λισαβόνας.

Σημειώνεται ότι η Μπενφίκα απέκτησε τον Μεϊτέ από τη Τορίνο το περσινό καλοκαίρι και από τότε κι έκτοτε ο 28χρονος άσος έχει καταγράψει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει περάσει επίσης από τις Ζούλτε Βάρεγκεμ, Λιλ, Οσέρ, Μίλαν, Μπορντό και Μονακό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς