15.6 C
Athens

Equipe: «Δεν συγκινεί τον Γι Τζο Χουάνγκ η προοπτική δανεισμού στον Ολυμπιακό»

🇫🇷Η Equipe αποκαλύπτει την αντίδραση του Γι Τζο Χουάνγκ στην πρόταση για δανεισμό του στον Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ

🇫🇷 Η Equipe αποκαλύπτει την αντίδραση του Γι Τζο Χουάνγκ στην πρόταση για δανεισμό του στον Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ

Ο Γι Τζο Χουάνγκ πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν σε ατομικό επίπεδο στη Ligue 1 παρότι η Μπορντό υποβιβάστηκε. Ο υποβιβασμός της γαλλικής ομάδας φέρνει τον 29χρονο στην έξοδο κατόπιν και επιθυμίας του ίδιου.

Η Μπορντό είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις, ενώ δημοσίευμα ήθελε τη Νότιγχαμ να κινείται για την απόκτηση του Κορεάτη επιθετικού με την προοπτική να τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό, κάτι που διέψευσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Equipe επανέφερε το απόγευμα της Τρίτης (16/8) το ζήτημα της μεταγραφής του Χουάνγκ, υποστηρίζοντας πως ένα σωρό ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον από τη Γαλλία, ενώ η Νότιγχαμ τον θέλει και επιμένει για να τον αποκτήσει αλλά για να τον δώσει στον Ολυμπιακό με δανεισμό.

Το έγκυρο μεγάλο γαλλικό Μέσο τονίζει πως δεν έχουν σταματήσει οι διαπραγματεύσεις των Κόκκινων με την Μπορντό, αλλά ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι αρνητικός στο να αγωνιστεί στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής Νοτιοκορεάτης και συμπαίκτης του Ίνμπομ Χουάνγκ στην εθνική ομάδα της χώρας τους, αγωνιζόταν από το 2019 στη Ligue 1 με 29 γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Για τον ποδοσφαιριστή φέρεται να ενδιαφέρεται και η Γουλβς που έχει στις τάξεις της επίσης έναν Κορεάτη, τον Χι-Τζαν Χουάνγκ, αλλά και η Μπρεστ που έχει καταθέσει πρόταση στην Μπορντό, με τον 29χρονο να προτιμά να αγωνιστεί εκτός γαλλικών συνόρων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς