16.2 C
Athens

Έρχεται σήμερα ο Ζινκερνάγκελ για τον Ολυμπιακό!

Ο Ζίνκερνάγκελ έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, μετά τη συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Γουότφορντ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται κι οριστικά πλέον ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με την Γουότφορντ για την απόκτηση του Δανού επιθετικού, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Αλίγιαγκιτς από την Σλάβια Πράγας, οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους και τον Ζινκερνάγκελ που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα, μαζί με τους Βρσάλικο και Άβιλα αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών σε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ που δείχνει τις… ορέξεις του Ολυμπιακού ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Στη Φόρεστ ο Ζινκερνάγκελ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Γουότφορντ καταγράφοντας 50 συμμετοχές, με 7 γκολ και 10 ασίστ σε 3.420 λεπτά, με δεδομένη εδώ και καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Νησί και την Γουότφορντ, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και έξυπνα για την υπογραφή του και, μετά την προφορική συμφωνία με τον παίκτη που ήταν από την αρχή πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, τα βρήκε και με την διοίκηση της αγγλικής ομάδας ενισχύοντας σημαντικά την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο Ζινκερνάγκελ θα προσγειωθεί σήμερα (22/6) στην Αθήνα και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί κι επίσημα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς