18.7 C
Athens

Αλίγιαγκιτς τριετίας στον Ολυμπιακό!

Αφού έπεσαν οι υπογραφές, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του υψηλόσωμου 19χρονου επιθετικού που προέρχεται από τη Σλάβια Πράγας

Έπεσαν οι υπογραφές, ήρθαν οι ανακοινώσεις. Ο Ντένις Αλίγιαγκιτς ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποτελεί επίσημα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού.

Ο Τσέχος επιθετικός που έφτασε στη χώρα τη Δευτέρα, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους Ερυθρόλευκους.

Προϊόν των ακαδημιών της Σλάβια Πράγας, ο 19χρονος αποκτήθηκε αντί 300.000 ευρώ και οι Τσέχοι διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης που ανέρχεται στο 20%.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντένις Αλίγιαγκιτς, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 19χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 10 Απριλίου του 2003, άρχισε την καριέρα του από την ακαδημία της Σλάβια Πράγας, ενώ έχει παίξει ως δανεικός σε Βλάσιμ και Σλόβαν Λίμπερετς.

Την προηγούμενη σεζόν, 2021-22, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σλόβαν Λίμπερετς από τη Σλάβια Πράγας, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική Ελπίδων Τσεχίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς