16.2 C
Athens

Μπαλτάκος: Αν εκλεγώ πρόεδρος της ΕΠΟ θα γαληνέψω το ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι πλημμυρισμένη θάλασσα

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και αν κρίνει κανείς τις δηλώσεις που πραγματοποιεί όποτε βρίσκει την ευκαιρία, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα…

Ο άνθρωπος που δήλωσε ότι είναι Παναθηναϊκός, έχει εκπροσωπήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του πως θα τα αλλάξει όλα «για να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στις αγνές εποχές της δεκαετίας του ’80». Κάτι ανάλογο τόνισε και σε δηλώσεις του στον ρ/σ Metropolis 95,5  αναφέροντας πως θέλει να «γαληνέψει την πλημμυρισμένη θάλασσα του ελληνικού ποδοσφαίρου» .

Μεταξύ άλλων και με αφορμή τους ελέγχους στον τελικό του Κυπέλλου υποστήριξε πως «δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν 50.000 άνθρωποι αλλά πρέπει να γίνεται δειγματοληπτικά ο όποιος έλεγχος». Σαν τα τεστ κορωνοϊού μάλλον…

«Δεν πήγε καλά το πράγμα και δεν υπάρχει αμφιβολία, δεν θέλω να πω αν θα είμαι πρόεδρος γιατί δεν θέλω να προδικάσω την ψήφο κανενός. Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ, είναι πλημμυρισμένη θάλασσα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει να γαληνέψει τον θεσμό αυτό και αν εκλεγώ αυτή θα είναι η πρόταση μου. Ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά, δεν γίνεται. Θα πρέπει να συνδυάζεται η αυστηρότητα με την δικαιοσύνη, θα πρέπει να υπάρχει αυστηρότητα και δικαιοσύνη απέναντι στους πάντες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με τον έλεγχο που (δεν) έγινε στο ΟΑΚΑ:

«Εν μέρει έχει δίκιο ο κύριος Θεοδωρικάκος, γιατί αν γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει η είσοδος των φιλάθλων από τα ξημερώματα, θα πρέπει να γίνεται δειγματοληπτικά, αλλά δεν ξέρω αν έγινε αυτό. Έχω ακούσει πως δεν υπήρχε ο έλεγχος που έπρεπε και είναι κάτι που δεν θα συμβεί ξανά. Μετά από δύο χρόνια ο κόσμος διψούσε για τον τελικό και σε έναν αγώνα που έπρεπε να είναι γιορτή, πολλοί απογοητεύτηκαν και όλο αυτό δεν κάνει καλό και στις ομάδες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς