15.6 C
Athens

Ο Κλοπ εξέφρασε την… δυστυχία του για τη μεταγραφή Χάαλαντ στη Σίτι

Η «βόμβα» Έρλινγκ Χάαλαντ έσκασε κι επίσημα από χθες το απόγευμα στην γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ, με τον Νορβηγό αστέρα να μετακομίζει στην Premier League από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Χάαλαντ επέλεξε τελικά την Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα ως επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την εξαιρετική του παρουσία στην Ντόρτμουντ και πλέον θα κοσμεί τα γήπεδα της Premier League στο Νησί, γεγονός που όπως είναι λογικό σε άλλους προκάλεσε ενθουσιασμό και σε άλλους μία μορφή δυστυχίας!

Φυσικά στην δεύτερη περίπτωση ανήκουν οι οπαδοί αλλά και οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ μετά την πολύτιμη χθεσινή νίκη της ομάδας του στο Βίλα Παρκ επί της Άστον Βίλα να είναι απόλυτα ειλικρινής, βγάζοντας το καπέλο στην ποιότητα του Νορβηγού νεαρού φορ.

«Ηταν μία τεράστια εμφάνιση στα μέσα Μαΐου. Ζήτησα από τα παιδιά να έχουν την ίδια σκέψη με εμένα. Συνεχίζουμε να καταδιώκουμε σαν τρελοί την Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρουμε πως χρειάζεται να κάνουμε μόνο νίκες. Ο Μανέ είναι μηχανή, του το είπα μετά τον αγώνα. Είναι τεράστιος παίκτης, ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης». Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Χάαλαντ και τόνισε: «Πόσο καλύτερους τους κάνει; Πολύ. Δυστυχώς είναι μία μεγάλη μεταγραφή για τη Σίτι. Είναι πραγματικά θηρίο μέσα στην περιοχή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς