17.9 C
Athens

Εφές: Σιμόν και Μπομπουά ενδέχεται να χάσουν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Οι Τούρκοι είδαν τους Κρούνοσλαβ Σιμόν και Ροντρίγκ Μπομπουά να μην ξεπερνούν μέχρι και σήμερα τα προβλήματα τραυματισμών τους και όσο χάνουν τις προπονήσεις της Εφές άλλο τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να λείψουν από το μεγάλο ραντεβού κόντρα στους Ερυθρόλευκους

Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναντολού Εφές ενόψει του μεγάλου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό (19/5) στο Final Four της Εuroleague.

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι είδαν τους Κρούνοσλαβ Σιμόν και Ροντρίγκ Μπομπουά να μην ξεπερνούν μέχρι και σήμερα τα προβλήματα τραυματισμών τους και όσο χάνουν τις προπονήσεις της Εφές άλλο τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να λείψουν από το μεγάλο ραντεβού κόντρα στους Ερυθρόλευκους την επόμενη Πέμπτη.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα τοποθετήθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο Εργκίν Αταμάν αναφέροντας πως αυτός ήταν ο λόγος της απόκτησης του Ελάιτζα Μπράιαντ παρά την γκρίνια των οπαδών του συλλόγου.

«Όταν πήραμε τον Μπράιντ ο κόσμος θύμωσε μαζί μας. Όμως, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Τον χρησιμοποιήσαμε πολύ καλά σε όλη τη σεζόν και θα τον χρειαστούμε πολύ στο Final 4 αν δεν παίξει ο Σιμόν και ο Μπομπουά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος προπονητής.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς