17.9 C
Athens

Φωτογραφήθηκε παρέα με τον Κέβιν Ντουράντ ο εξαιρετικός Σακίλ ΜακΚίσικ (pic)

Στιγμές μετά την αναμέτρηση που συνοδεύτηκε με τη μεγαλειώδη πρόκριση των Πειραιωτών στο Final Four του Βελιγραδίου, ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον σπουδαίο αστέρα του NBA - Δείτε τη γεμάτη νόημα ανάρτησή του

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν από τους πρωτεργάτες του ερυθρόλευκου comeback στο χθεσινό ματς με τη Μονακό, με τον Αμερικανό να πετυχαίνει 15 πόντους στα πρώτα 14 λεπτά όντας υπερηχητικός σε άμυνα και επίθεση.

Όλα αυτά μπροστά σε ένα από τα ινδάλματά του, τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος παρακολούθησε από τις κερκίδες του «καυτού» ΣΕΦ τη χθεσινή αναμέτρηση και έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα των φίλων του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, στιγμές μετά την αναμέτρηση που συνοδεύτηκε με τη μεγαλειώδη πρόκριση των Πειραιωτών στο Final Four του Βελιγραδίου, ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Ντουράντ και να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας έγραψε, με αφορμή τα όσα είχε πει κάποτε για την «κόντρα» ΛεΜπρόν – Ντουράντ στο podcast που παρουσιάζει: «Κανείς από εσάς δεν μπορεί να καταφέρει αυτό που πέτυχα. Πάρτε σημειώσεις, από τη… φυλακή μέχρι έναν εκατομμυριούχο. Για εσάς που σχολιάζετε το podcast μου. Ω, ναι!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς