21.5 C
Athens

Το… «ανέκδοτο» για Ολυμπιακό και Τσέμπουλι

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τους Τράβιτσα και Τόντσεκ Στερν όπως αποκάλυψε χθες το FWS, αλλά το όνομα του Τσέμπουλι που ακούγεται τις τελευταίες μέρες δεν έχει καμία επαφή την πραγματικότητα

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει δυναμικά τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και ήδη ο Ντράγκαν Τράβιτσα και ο Τόντσεκ Στερν αποτελούν βασικά κομμάτια του παζλ της νέας σεζόν.

https://athlosnews.gr/olybiakos-me-vomves-travitsa-kai-tontsek-stern-xekina-i-nea-epochi-tzouliani/

Το σενάριο που κυκλοφόρησε θέλει τους Ερυθρόλευκους να κινούνται για την απόκτηση του Κλεμέν Τσέμπουλι, του βασικού ακραίου της εθνικής Σλοβενίας που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη.

Ο ίδιος ο 30χρονος πρώην παίκτης της Λούμπε και της Τρεντίνο και νυν της Ρεσόβια – όπου ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι τον είχε ως παίκτη όπως και στην εθνική Σλοβενίας – έσπευσε να σβήσει την όποια… φωτιά πήγε να ξεσπάσει (χωρίς νόημα) μέσω twitter επισημαίνοντας πως στο μυαλό του είναι μόνο η Ρεσόβια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS είναι αδύνατο ένας παίκτης που διατηρεί συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τη Ρεσόβια (η οποία εξακολουθεί να τον υπολογίζει) και με την οποία ανανέωσε τον Απρίλιο του 2021 ως το 2023 (φαίνεται και στην ανάρτηση που έχει πατήσει και like ο προπονητής του Ολυμπιακού) να αποχωρήσει (χωρίς buy-out) και να ρίξει το κασέ του σε τέτοιο βαθμό που να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα.

Άλλα μεγέθη, άλλο πρωτάθλημα (τρίτο καλύτερο στον κόσμο μετά από Ιταλία και Ρωσία), με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως το κασέ του κυμαίνεται στις 250.000 ευρώ (ετησίως). Ποσό απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα στο 2022 και για αυτό δεν τέθηκε οποιαδήποτε συζήτηση.

 

 

https://athlosnews.gr/o-zisis-symfonise-kai-epistrefei-ston-panathinaiko/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς