17.9 C
Athens

Στα ραντάρ της Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ ο αναγεννημένος Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε για τα καλά. Σε αυτό που πάει να εξελιχθεί ως το ομορφότερο ποδοσφαιρικό παραμύθι της δεκαετίας σε ό,τι έχει να κάνει με την ιστορία ενός ποδοσφαιριστή, ο Δανός παικταράς απέδειξε ότι όλα είναι πιθανά, όταν το λέει η καρδιά σου!

Και η δική του καρδιά όχι μόνο άντεξε μετά το «επεισόδιο» με την κατάρρευσή του στο Euro, αλλά δείχνει να βαδίζει σε μονοπάτια δόξας για άλλη μια φορά. Συγκεκριμένα ο Έρικσεν με τις εξαιρετικές του -έως τώρα- εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπρέντφορντ στην επιστροφή του στα γήπεδα της Premier League έχει εντυπωσιάσει τους πάντες, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο δραστήριος και αποτελεσματικός μετά από αποχή περίπου 8 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους.

 

Κι όμως ο Έρικσεν μας διέψευσε και πλέον «κλείνει» το μάτι στους μεγάλους της Premier League, με τα βρετανικά Μέσα να αναφέρουν ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έχουν το όνομά του αρκετά ψηλά στις λίστες τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και δεν αποκλείεται να κάνουν αμφότερες κίνηση για την απόκτησή του, παρόλο που ο Έρικσεν έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να παραμείνει στις «Μέλισσες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς