18.8 C
Athens

Γκασπερίνι για Ίλισιτς: «Το μυαλό του ανθρώπου είναι σαν ζούγκλα, ελπίζω να επιστρέψει στο γήπεδο»

Η Αταλάντα των πολλών απουσιών έφυγε με τον βαθμό (0-0) από τη Ρώμη απέναντι στη Λάτσιο κι έδειξε ότι πέρα από επιθετική ποιότητα διαθέτει και αμυντικές αρετές, όποτε αυτές χρειάζονται.

Οι Μπεργκαμάσκι διανύουν μία δύσκολη περίοδο λόγω των αρκετών απουσιών από τραυματισμούς, κορωνοϊό και… κατάθλιψη, με τον Γιόσιπ Ίλισιτς να περνάει για δεύτερη φορά αυτή την ανυπόφορη διαδικασία που τον κρατάει πίσω στο κομμάτι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

https://athlosnews.gr/o-giosip-ilisits-kaleitai-na-xeperasei-xana-tin-katathlipsi-i-atalanta-den-einai-sigouro-an-tha-ton-perimenei/

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι κλήθηκε με διακριτικότητα να αναφερθεί στο ζήτημα με τον Σλοβένο άσο που έχει μείνει εκτός από τα τέσσερα τελευταία ματς της Αταλάντα, λέγοντας πως ελπίζει να τον δει ξανά να βρίσκει την χαρά του μέσα από το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το εσωτερικό του μυαλού μας είναι σαν μία ζούγκλα. Είναι ασταθές και ευαίσθητο. Δεν είναι εύκολο να μιλήσω για μία τέτοια κατάσταση, γιατί είναι κάτι προσωπικό. Αλλά πάντα ήμουν κοντά του και θα είμαι, αυτές οι καταστάσεις ξεπερνούν το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να επιστρέψει και να βρει κάποια χαρά στο γήπεδο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς