20.1 C
Athens

Λάτσιο – Αταλάντα 0-0: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έμεινε όρθια στη Ρώμη παρά τις δέκα απουσίες (vid)

Η αποδεκατισμένη Αταλάντα δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, παίρνοντας ωστόσο βαθμό μέσα στην έδρα της ζόρικης Λάτσιο

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η Αταλάντα έμεινε στο μηδέν. Οι Μπεργκαμάσκι ταξίδεψαν με 10 απουσίες βασικότατων ποδοσφαιριστών στη Ρώμη για την αναμέτρηση με τη Λάτσιο και έμειναν όρθιοι μέσα από τη σφιχτή αμυντική λειτουργία τους (0-0).

 

Οι τελικές των δύο ομάδων ήταν ελάχιστες και η αντίπαλος του Ολυμπιακού είχε μόλις μία τελική εντός εστίας με το ακίνδυνο σουτ του Μίραντσουκ.

Οι πολλές απουσίες υποχρέωσαν τον Γκασπερίνι να βάλει στην εξίσωση τον υπό παραχώρηση Πίκολι και να δώσει φανέλα βασικού στον ταλαντούχο Σκαλβίνι, με τους Σιντιμπέ και Ντε Νιπότι των ακαδημιών να έρχονται από τον πάγκο.

Η Λάτσιο με τον βαθμό διατηρείται στην 6η θέση, ενώ η Αταλάντα βρίσκεται στην τετράδα αλλά κινδυνεύει να την προσπεράσει η Γιουβέντους εφόσον κερδίσει τη Μίλαν (και θα έχει και παιχνίδι περισσότερο).

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Χιουσάι (69′ Λατσάρι), Λουίζ Φελίπε, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα, Αλμπέρτο (79′ Μπάσιτς), Άντερσον, Ζακάνι, Ιμόμπιλε

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζιμσίτι, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Τζαπακόστα, Φρόιλερ, Σκαλβίνι (61′ Μέλε), Πετσέλα, Μίραντσουκ (70′ Τολόι), Πεσίνα (85′ Σιντιμπέ), Πικόλι (85′ Ντε Νιπότι)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 22/1

Τζένοα – Ουντινέζε 0-0

Ίντερ – Βενέτσια 2-1 (40’ Μπαρέλα, 90′ Τζέκο / 19’ Ανρί)

Λάτσιο – Αταλάντα 0-0

Κυριακή 23/1

Κάλιαρι – Φιορεντίνα (13:30)

Νάπολι – Σαλερνιτάνα (16:00)

Τορίνο – Σασουόλο (16:00)

Σπέτσια – Σαμπντόρια (16:00)

Έμπολι – Ρόμα (19:00)

Μίλαν – Γιουβέντους (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς