18.8 C
Athens

Κύπελλο: Για το προβάδισμα ο Άρης, για την έκπληξη η Λαμία

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (20/1) η δράση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη να φιλοξενεί τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα ζευγάρι με μικρή προϊστορία και ξεκάθαρο φαβορί.

Οι Φθιώτες ταξίδεψαν πάνοπλοι στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν παύουν να έχουν σε πρώτη μοίρα το πρωτάθλημα, εκεί όπου αναζητούν στην κρίσιμη καμπή της σεζόν τον τρόπο να «επιβιώσουν» δίχως να μπουν για άλλη μία χρονιά σε μπελάδες.

Από την άλλη οι Κίτρινοι της Θεσσαλονίκης αναζητούν μία νίκη-βάλσαμο προκειμένου να επουλώσουν τις πληγές τους από την κάκιστη αρχή στο 2022 που τους βρήκε ηττημένους στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και στο μηδέν απέναντι στον Απόλλωνα πέντε ημέρες νωρίτερα.

Η διοργάνωση του Κυπέλλου, βέβαια, κρύβει πάντα εκπλήξεις και ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τον αντίπαλό του. Γι’ αυτό και ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί με βασική σύνθεση και όχι ανάγκης μετά και τις σημαντικές επιστροφές βασικών του παικτών, πλην του Χουάν Ιτούρμπε.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Λούμορ, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Τζέγκο, Σάσα, Γκαρσία, Εντιαγέ, Γκάμα, Λόπεθ

ΛΑΜΙΑ: Σορόνοφ, Προβυδάκης, Γκολέμης, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Καραμάνης, Νούνιες, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Τα χθεσινά αποτελέσματα στο Κύπελλο:

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-1

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς