16.2 C
Athens

Περάσοβιτς: Φαβορί για το Final Four ο Ολυμπιακός

Αν και βρισκόμαστε στη 13η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός μετρά ήδη 9 νίκες και σύμφωνα με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς αποτελεί ένα εκ των φαβορί για το Final Four της διοργάνωσης.

Ο κόουτς της Ούνικς στη συνέντευξη Τύπου επέμεινε στην άποψη που είχε και πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης πριν ένα 24ωρο, εξηγώντας πως οι Ερυθρόλευκοι παίζουν εξαιρετική άμυνα και παίκτες με εμπειρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης: «Το παιχνίδι ήταν σκληρό. Στις πρώτες δύο περιόδους παίξαμε κακή άμυνα και επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να πάρει προβάδισμα. Μετά το σκορ πήγαινε εναλλάξ. Κλειδί του αγώνα ήταν πως δεν βρήκαμε πόντους στην αρχή της παράτασης. Παίζαμε άμυνα με αλλαγές και οι έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός αυτό και το μειονέκτημά μας. Έτσι εξηγείται η διαφορά στις ασίστ. Δυστυχώς το παιχνίδι έγειρε προς τον Ολυμπιακό αν και θεωρώ πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και εμείς. Αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα, ένα από τα φαβορί για το Final 4. Παίζει εξαιρετική άμυνα ο Ολυμπιακός. Το σκορ ήταν 7-10 στην παράταση, ούτε εκείνοι μπορούσαν να σκοράρουν. Δεν ήταν παιχνίδι για τις επιθέσεις. Περίμενε τις αλλαγές στην άμυνα ο Ολυμπιακός, είχε εξαιρετικό ποσοστό στα δίποντα. Εμείς είχαμε χαμηλό ποσοστό, χάσαμε εύκολα καλάθια, όπως σε στιγμές του Μπράουν και του Τζεκίρι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς