15.6 C
Athens

Κορακάκη: Είμαι υπερήφανη, παλεύουμε για την τελειότητα (vid)

Η Άννα Κορακάκη μίλησε για την παρουσία της στο αγώνισμα των 10 μέτρων αεροβόλο πιστόλι Γυναικών, όπου κατετάγη στην 6η θέση του τελικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στην ΕΡΤ και δήλωσε υπερήφανη για την προσπάθειά της έπειτα από μεγάλη αποχή από τους αγώνες. Μεταξύ άλλων, η Άννα Κορακάκη είπε:

«Αρχικά όσον αφορά τα προκριματικά, ήμασταν πάρα πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με την επίδοση. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αφού προερχόμουν μόνο από δύο αγώνες και νωρίτερα από έναν χρόνο αποχής λόγω κορωνοϊού από διοργανώσεις. Είχα ουσιαστικά δύο χρόνια να αγωνιστώ σε τελικό, ήταν δύσκολος…

Η αλήθεια είναι ότι με τους νέους κανονισμούς παίζει ρόλο το timing, πότε θα γίνει η κακή βολή. Όταν εγώ βγήκα από τον τελικό, οι αντίπαλές μου (η Ουκρανή και η Κινέζα) έκαναν κακές βολές. Αν αυτό είχε συμβεί νωρίτερα, θα ήμουν στα μετάλλια και αυτό είναι το μοναδικό που με στενοχωρεί. Κατά τα άλλα, είμαι χαρούμενη και υπερήφανη.

Τα 25 μέτρα σπορ πιστόλι είναι στις 29 και 30 του μήνα, πρέπει να κρατήσω δυνάμεις και για εκεί. Θα προσπαθήσω να περάσω στον τελικό, εκεί όπου είναι “ρώσικη ρουλέτα”. Είμαστε 10-12 αθλήτριες στο ίδιο επίπεδο, οπότε δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Σίγουρα, κρατάω όποια τεχνικά λάθη έκανα, αλλά πάντα προσπαθούμε για την τελειότητα και για αυτό παλεύουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς