21.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά την 10ημερη απουσία του λόγω προσωπικού θέματος και τίθεται ξανά στα πλάνα του Μαρτίνς ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού την Τετάρτη

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τις τελευταίες 10 ημέρες απουσίαζε από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού λόγω ενός προσωπικού θέματος, ωστόσο την Κυριακή (18/07) επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και πλέον τίθεται κανονικά στη διάθεση και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του πρώτου αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League απέναντι στη Νέφτσι Μπακού.

Ο έμπειρος Γάλλος μέσος ενσωματώθηκε ξανά στις προπονήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας και δηλώνει πανέτοιμος για την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με φόντο τα αστέρια. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει κανονικά για το ματς απέναντι στους Αζέρους (21/07, 22:00) και στο διάστημα μέχρι την Τετάρτη θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητά του.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί ξανά αύριο το πρωί στο «Καραϊσκάκη» και πλέον μετράει αντίστροφα για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και την επιστροφή των φιλάθλων στο φαληρικό γήπεδο.

https://athlosnews.gr/olympiakos-to-minyma-kai-oi-odigies-toy-gavala-gia-tin-epistrofi-toy-kosmoy-sto-karaiskaki/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς