27.5 C
Athens

Οι φίλοι του Γιαννάκη συνοδεύουν τους διαιτητές

Επιθεωρητής είμαι, όλα τα βρίσκω. Έμαθα λοιπόν ότι «βράζουν» οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας. Τα παράπονα ακούστηκαν στη Λίγκα. Για δύο άτομα που είναι στο τμήμα διαιτησίας της ΕΠΟ. Τον Δημήτρη Βοζίκη και την Αντωνία Κετζέλη.

Προσελήφθησαν τον περασμένο Οκτώβριο και γρήγορα έγιναν το δεξί και το αριστερό χέρι της Δώρας Μαρίνου. Της επικεφαλής. Της κόρης του πρώην προέδρου στην ΕΠΣ Ζακύνθου. Που ανέλαβε τα ηνία μετά τις εκλογές στην Ένωση. Ξέρει καλά την ιστορία ο Δέδες τι έγινε εκεί. Και ο Γιαννάκης. Ο γνωστός. Της ΑΕΚ.

Ποιο είναι το πρόβλημα τώρα. Έγιναν συνοδοί των διαιτητών στους φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων. Όλων. Μόνο αυτοί οι δύο πάνε. Κανείς άλλος. Σε Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Αθήνα. Το μεροκάματο είναι καλό για τρεις μέρες. Φτάνει μέχρι και 400 ευρώ. Η UEFA στέλνει 600 αλλά γίνονται… παρακρατήσεις στο Πάρκο. Αυτή όμως είναι μία άλλη υπόθεση.

Έμαθα ότι για να συνοδεύσεις διαιτητές πρέπει να έχεις συγκεκριμένα προσόντα. Βασικά την τεχνογνωσία στη διαιτησία και εξαιρετική γνώση της πόλης που διεξάγεται το ματς. «Ο Δημήτρης και η Αντωνία πότε πρόλαβαν να τα αποκτήσουν και τα δύο;» αναρωτιούνται μεταξύ άλλων οι ομάδες.

Φαίνεται πως έμαθαν σε χρόνο ρεκόρ την Θεσσαλονίκη και την Τρίπολη. Πριν, δίπλα στους διαιτητές βρίσκονταν άνθρωποι που ζούσαν σε κάθε πόλη και είχαν πραγματική σχέση με τη διαιτησία.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 4-12: Χαλαρή πρόκριση στους τελικούς και 54-0 οι Ερυθρόλευκοι κόντρα στους Πράσινους

Στο ρελαντί οι Ερυθρόλευκοι καθάρισαν τον Παναθηναϊκό και στο Γουδή για να πανηγυρίσουν την 54η σερί νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα στη Βουλιαγμένη

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού στο συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου, συνθήματα και κατά Βαρδινογιάννη

Το κάλεσμα της Θύρας 13 είχε μεγάλη ανταπόκριση καθώς χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου, φωνάζοντας συνθήματα και κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη

Επίσημο: Στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός Ολυμπιακός – Βαλούρ, τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Στο ΣΕΦ αντί της Χαλκίδας θα διεξαχθεί ο ιστορικός δεύτερος ευρωπαϊκός τελικός του Ολυμπιακού με τη Βαλούρ - Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και τα δεδομένα για την κατάκτηση του τροπαίου