21.5 C
Athens

Οι φίλοι του Γιαννάκη συνοδεύουν τους διαιτητές

Επιθεωρητής είμαι, όλα τα βρίσκω. Έμαθα λοιπόν ότι «βράζουν» οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας. Τα παράπονα ακούστηκαν στη Λίγκα. Για δύο άτομα που είναι στο τμήμα διαιτησίας της ΕΠΟ. Τον Δημήτρη Βοζίκη και την Αντωνία Κετζέλη.

Προσελήφθησαν τον περασμένο Οκτώβριο και γρήγορα έγιναν το δεξί και το αριστερό χέρι της Δώρας Μαρίνου. Της επικεφαλής. Της κόρης του πρώην προέδρου στην ΕΠΣ Ζακύνθου. Που ανέλαβε τα ηνία μετά τις εκλογές στην Ένωση. Ξέρει καλά την ιστορία ο Δέδες τι έγινε εκεί. Και ο Γιαννάκης. Ο γνωστός. Της ΑΕΚ.

Ποιο είναι το πρόβλημα τώρα. Έγιναν συνοδοί των διαιτητών στους φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων. Όλων. Μόνο αυτοί οι δύο πάνε. Κανείς άλλος. Σε Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Αθήνα. Το μεροκάματο είναι καλό για τρεις μέρες. Φτάνει μέχρι και 400 ευρώ. Η UEFA στέλνει 600 αλλά γίνονται… παρακρατήσεις στο Πάρκο. Αυτή όμως είναι μία άλλη υπόθεση.

Έμαθα ότι για να συνοδεύσεις διαιτητές πρέπει να έχεις συγκεκριμένα προσόντα. Βασικά την τεχνογνωσία στη διαιτησία και εξαιρετική γνώση της πόλης που διεξάγεται το ματς. «Ο Δημήτρης και η Αντωνία πότε πρόλαβαν να τα αποκτήσουν και τα δύο;» αναρωτιούνται μεταξύ άλλων οι ομάδες.

Φαίνεται πως έμαθαν σε χρόνο ρεκόρ την Θεσσαλονίκη και την Τρίπολη. Πριν, δίπλα στους διαιτητές βρίσκονταν άνθρωποι που ζούσαν σε κάθε πόλη και είχαν πραγματική σχέση με τη διαιτησία.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου ανακοίνωσε η Θύρα 13: «12 χρόνια αποτυχίας, πούλα και εξαφανίσου»

Η Θύρα 13 κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 19/5 και ζητά από τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ να πουλήσει άμεσα της μετοχές του και να εξαφανιστεί

Με Λαρεντζάκη στην αποστολή για τον «τελικό» της Βαρκελώνης ο Ολυμπιακός

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα το παλέψει μέχρι τέλους για να αγωνιστεί στο μεγάλο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα με έπαθλο το εισιτήριο για το Final-4, με τον χαμογελαστό Έλληνα γκαρντ να ταξιδεύει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή για την Ισπανία

Η απόφαση καρδιάς του Άντζελο Σίνα για την εθνική Αλβανίας και το σκάουτ του Σιλβίνιο

Υπάρχει ξεκάθαρος λόγος που ο 20χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας, με τον Σιλβίνιο να παρακολουθεί την περίπτωσή του για την ανδρική ομάδα των Αετών