Χριστοδουλόπουλος: Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι του Μανόλο (vid)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα του Ατρομήτου από την ΑΕΚ (2-1), ενώ αναφέρθηκε και στην Ένωση, υποστηρίζοντας πως δεν είναι ακόμα η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό που έλειπε μέχρι το πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεν ήμασταν καθόλου επικίνδυνοι στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου. Δεν είχαμε κινδυνεύσει καθόλου, αλλά δεν είχαμε τις καθαρές ιδέες για να γίνουμε πιο απειλητικοί όπως μπορούσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι λογικό μια μεγάλη ομάδα να σε πιέσει λίγο παραπάνω και κάπου συμβιβάζεσαι και οπισθοχωρείς. Δεν έχω εικόνα τι συνέβη στα γκολ. 

Έχουμε κερδίσει μεγάλα παιχνίδια, το πρόβλημα μας είναι με τις μικρές ομάδες. Αν απο εδώ και πέρα κερδίσουμε τα ματς με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας και διατηρήσουμε την εικόνα μας με τους μεγάλους, πιστεύω ότι είμαστε για πιο ψηλά. 

Δεν ξέρετε τι να περιμένετε από μένα μετά από τόσα χρόνια; Αυτό που θέλω εγώ είναι ρυθμός, λεπτά συμμετοχής, παιχνίδια. Αν φτάσει σωστά η μπάλα σε μένα, θα δώσω πράγματα. Δεν θέλω να πω πράγματα για τον εαυτό μου, είμαι και λίγο απογοητευμένος όπως έχει κυλήσει το ματς. Συγχωρέστε με, δεν έχω πολλή όρεξη σήμερα. 

Δεν είναι η ΑΕΚ του Μανόλο. Θέλει αρκετό χρόνο ο προπονητής για να φέρει την ομάδα εκεί που θέλει. Το ρόστερ είναι καλύτερο από αυτό που πήρε το πρωτάθλημα, η ομάδα όχι. Δεν είδα πράγματα από το παιχνίδι του Μανόλο, ούτε την πίεση ψηλά, ούτε τις γραμμές κοντά. Λέω απλά την άποψη μου, δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Δεν έχω μιλήσει ποτέ από όταν έφυγα από την ΑΕΚ. Φαίνεται από τον τρόπο που μου μιλάνε και με αγκαλιάζουν οι συμπαίκτες μου. Θέλει λίγο χρόνο ο Μανόλο. Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να δουλέψει, αν θα έχει χρόνο με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχει και 1,5 χρόνο συμβόλαιο ο άνθρωπος, μπορεί να θέλει να δουλέψει το καλοκαίρι».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Βόμβα από τις ΗΠΑ: Κυρώσεις στο μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Φέλιξ Μπίτζιο από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών για την υπόθεση του Predator (vid)

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ γνωστοποίησε την επιβολή κυρώσεων στο μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φέλιξ Μπίτζιο και σε άλλα τρία πρόσωπα αναφορικά με την περιβόητη υπόθεση υποκλοπών του Predator

Έντονα παράπονα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Άλλα σχεδιάσαμε κι άλλα κάναμε»

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε άγριο χέρι στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα απέναντι στον Παναιτωλικό και τόνισε πως έκαναν διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαν σχεδιάσει

Λιόλιος: Έγιναν προεκλογικά έκνομες ενέργειες, θέλουμε καθαρό μπάσκετ κι όσοι το μολύνουν πρέπει να φύγουν

Μετά τον χθεσινό του θρίαμβο ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη τετραετία ενώ αποκάλυψε πως προεκλογικά έγιναν έκνομες ενέργειες που θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης

Στον ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Λόβρεν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Ο πολύπειρος Κροάτης στόπερ ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τον Δικέφαλο του Βορρά και πιάνει άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός: Το πανό των Κύπριων οπαδών του για την τούρκικη εισβολή με το μήνυμα «κανείς δεν ξεχνά» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά «Νεόφυτος...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Τραυματισμός για Σαλασάρ: Χάνει τον μαέστρο της η Μπράγκα ενόψει Ολυμπιακού

Μια πολύ σοβαρή απώλεια καλείται να διαχειριστεί τις επόμενες...