15.6 C
Athens

Ποπόφ: «Θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Βούλγαρος μέσος της Σπαρτάκ Μόσχας Ιβελίν Ποπόφ, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση (8/8) της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας

Ο Ιβελίν Ποπόφ τόνισε ότι η Σπαρτάκ Μόσχας έρχεται στην Ελλάδα για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Τούμπας, βέβαια όμως αναγνώρισε τη δυσκολία αυτού λόγω της δυναμικής του ΠΑΟΚ και των οπαδών του.

«Είδαμε τα ματς με τη Βασιλεία και ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ καλή ομάδα. Ο κόουτς μάς ανέλυσε τον αντίπαλο και ελπίζω να αποδώσουμε όπως πρέπει και να τα καταφέρουμε. Η Σπαρτάκ παίζει σε όλες τις έδρες για τη νίκη. Γι’ αυτό πάμε και στην Ελλάδα, αλλά κάποιες φορές θετικό αποτέλεσμα είναι και ένα αποτέλεσμα με γκολ εκτός έδρας», δήλωσε ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός.

«Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνει πολλή ζέστη και μας περιμένουν οι τρελοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενώ δυστυχώς δεν θα έχουμε δικούς μας φιλάθλους. Όμως έχουμε καλούς παίκτες που θα μπουν να δώσουν τα πάντα. Και ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες. Ξέρω καλά τον Μαουρίσιο, ενώ έχει πολλή ποιότητα στη μεσαία γραμμή και την επίθεσή του. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς