16.2 C
Athens

Κατέληξε 55χρονη εγκαυματίας στον Ευαγγελισμό

Μεγαλώνει κι άλλο ο κατάλογος των θυμάτων από την φονική πυρκαγιά • Στους 89 οι νεκροί

Δεν έχει τέλος η λίστα με τα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς που κατέκαψε την ανατολική Αττική την 23 Ιουλίου, καθώς πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ένας ακόμα εγκαυματίας, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πρόκειται για μία 55χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Ο θάνατός της έρχεται μία μόλις ημέρα μετά το θάνατο της 35χρονης μητέρας του 6 μηνών βρέφους της άτυχης Μαργαρίτας, συζύγου του τραγικού πυροσβέστη.

Με τον θάνατο της 55χρονης τα θύματα ανέρχονται πλέον σε 89. Για 87 κάνει λόγο ο τελευταίος απολογισμός της Πυροσβεστικής, που όμως ανακοινώθηκε πριν από τους θανάτους των δύο γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο από τα θύματα, δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται, κατά την ίδια ανακοίνωση, και τέσσερα άτομα που υπέκυψαν στα νοσοκομεία όπου είχαν διακομισθεί, ενώ αγνοούμενο παραμένει ακόμη ένα άτομο.

Σε ΜΕΘ εξακολουθούν να νοσηλεύονται 9 άτομα ενώ ένα παιδί παραμένει σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο η κατάστασή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς