27.5 C
Athens

Βοηθοί και VAR τα όπλα της… εξυγίανσης

Σας τα είπα. Στις 25 Ιουνίου. Όταν φτιάχτηκαν οι πίνακες της Super League. Οι πλαϊνοί θα θερίσουν κόσμο και κοσμάκη φέτος. Είναι η αιχμή του δόρατος που διαθέτει ο αίλουρος στο οπλοστάσιο του.

Ο Ευθυμιάδης έδειξε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Το έκανε απροκάλυπτα. Έδωσε το στίγμα. Τα κοράκια δεν χρειάζονται φιλικά για να προετοιμαστούν. Σε καθαρίζουν στεγνά στο δευτερόλεπτο. Με την Γαλατά δεν υπήρχε θέμα. Με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα γίνει πανηγύρι. Σε ανάλογη απόφαση.

Τα τελευταία ένσημα θα κολλήσει στο πρωτάθλημα ο Δαμιανός. Θα οριστεί σε ορισμένα ματσάκια και του χρόνου θα κάνει αίτηση για νέος παρατηρητής διαιτησίας. Έτσι πάει πλέον το έργο. Έτσι θέλει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Το είπε και στον Μαρίνο. Έτσι θέλει και τα κοράκια που θα τον σφυρίζουν. Όπως πέρσι.

Το άλλο κόλπο που θα παιχθεί αφορά το VAR. Αν αποφασίσουν να ορίζονται επικεφαλής στα ματσάκια οι πρώην διαιτητές θα γελάσει και το σκυλί. Ο εν ενεργεία δεν θα είναι αδιάφορος σε περίπτωση που κάνει… λάθος. Γιατί μετά θα χάσει ορισμούς σε παιχνίδια. Ο παλιός δεν θα έχει το ίδιο άγχος. Ένσημα θα κολλάει και αυτός.

Τέσσερα παλικάρια κάλυπταν τον Τούρκο. Κάποιοι εξακολουθούν να κοιμούνται όρθιοι. Τράτζικ. Ο Ευθυμιάδης θα κάνει δυνατό δίδυμο με τον Κομίνη. Και με άλλους. Πλαϊνούς και διαιτητές. Τα ξέρει καλά αυτά ο Περέιρα, ο Τριτσώνης, ο Γιαννάκης και ο Αλέξης. Η… εξυγίανση ανήκει στα κοράκια της. Αφήστε ήσυχο το Αιγαίο.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 4-12: Χαλαρή πρόκριση στους τελικούς και 54-0 οι Ερυθρόλευκοι κόντρα στους Πράσινους

Στο ρελαντί οι Ερυθρόλευκοι καθάρισαν τον Παναθηναϊκό και στο Γουδή για να πανηγυρίσουν την 54η σερί νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα στη Βουλιαγμένη

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού στο συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου, συνθήματα και κατά Βαρδινογιάννη

Το κάλεσμα της Θύρας 13 είχε μεγάλη ανταπόκριση καθώς χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου, φωνάζοντας συνθήματα και κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη

Επίσημο: Στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός Ολυμπιακός – Βαλούρ, τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Στο ΣΕΦ αντί της Χαλκίδας θα διεξαχθεί ο ιστορικός δεύτερος ευρωπαϊκός τελικός του Ολυμπιακού με τη Βαλούρ - Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και τα δεδομένα για την κατάκτηση του τροπαίου