25.6 C
Athens

Βοηθοί και VAR τα όπλα της… εξυγίανσης

Σας τα είπα. Στις 25 Ιουνίου. Όταν φτιάχτηκαν οι πίνακες της Super League. Οι πλαϊνοί θα θερίσουν κόσμο και κοσμάκη φέτος. Είναι η αιχμή του δόρατος που διαθέτει ο αίλουρος στο οπλοστάσιο του.

Ο Ευθυμιάδης έδειξε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Το έκανε απροκάλυπτα. Έδωσε το στίγμα. Τα κοράκια δεν χρειάζονται φιλικά για να προετοιμαστούν. Σε καθαρίζουν στεγνά στο δευτερόλεπτο. Με την Γαλατά δεν υπήρχε θέμα. Με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα γίνει πανηγύρι. Σε ανάλογη απόφαση.

Τα τελευταία ένσημα θα κολλήσει στο πρωτάθλημα ο Δαμιανός. Θα οριστεί σε ορισμένα ματσάκια και του χρόνου θα κάνει αίτηση για νέος παρατηρητής διαιτησίας. Έτσι πάει πλέον το έργο. Έτσι θέλει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Το είπε και στον Μαρίνο. Έτσι θέλει και τα κοράκια που θα τον σφυρίζουν. Όπως πέρσι.

Το άλλο κόλπο που θα παιχθεί αφορά το VAR. Αν αποφασίσουν να ορίζονται επικεφαλής στα ματσάκια οι πρώην διαιτητές θα γελάσει και το σκυλί. Ο εν ενεργεία δεν θα είναι αδιάφορος σε περίπτωση που κάνει… λάθος. Γιατί μετά θα χάσει ορισμούς σε παιχνίδια. Ο παλιός δεν θα έχει το ίδιο άγχος. Ένσημα θα κολλάει και αυτός.

Τέσσερα παλικάρια κάλυπταν τον Τούρκο. Κάποιοι εξακολουθούν να κοιμούνται όρθιοι. Τράτζικ. Ο Ευθυμιάδης θα κάνει δυνατό δίδυμο με τον Κομίνη. Και με άλλους. Πλαϊνούς και διαιτητές. Τα ξέρει καλά αυτά ο Περέιρα, ο Τριτσώνης, ο Γιαννάκης και ο Αλέξης. Η… εξυγίανση ανήκει στα κοράκια της. Αφήστε ήσυχο το Αιγαίο.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ για το -4, ποια τα δεδομένα στη μάχη για την παραμονή στην Premier League

Η Νότιγχαμ κέρδισε μία σημαντική μάχη το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Σέφιλντ αλλά έχασε μία δικαστική την Τρίτη, με αποτέλεσμα η υπόθεση παραμονή να παραμένει ανοιχτή δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε

Ο Γερμανός elite, Φέλιξ Τσβάιερ σφυρίζει την ιστορική ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα

Γερμανική σφυρίχτρα στο μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League - Δείτε τι έχουν κάνει οι Ερυθρόλευκοι στα προηγούμενα παιχνίδια τους με τον συγκεκριμένο διαιτητή

Ο Ρίτσαρντς είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στον Ολυμπιακό

Ο Άγγλος μπακ πρέπει να δει την ιστορική ρεβάνς με την Άστον Βίλα ως μία μεγάλη ευκαιρία και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, με τον Μεντιλίμπαρ να τον εμπιστεύεται στα δύσκολα ελλείψει του Ορτέγκα