22.4 C
Athens

Περικυκλωμένος από τους «νότιους» ο υπερσύμβουλος 

Ο Αλέξης τα παίζει όλα για όλα. Για να παραμείνει στο Πάρκο και να βγάλει άχρηστο στην πορεία τον υπερσύμβουλο. Τον πλεύρισε από την πρώτη ημέρα. Αλλά δεν αρκείται σε αυτό. Έχει τοποθετήσει δίπλα το «επιτελείο» του.

Όλα τα… εργαλεία του Νότου ανέλαβαν την νέα αποστολή. Στόχος είναι να γίνουν οι αυλικοί του υπερσύμβουλου. Να τον πείσουν ότι είναι άκρως απαραίτητοι. Ότι διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία στο Πάρκο και ότι είναι… κατάλληλοι για να γίνουν οι άμεσοι συνεργάτες του.

Η κόρη του προέδρου της ένωσης με το εξώγαμο έπιασε αμέσως δουλειά. Από κοντά είναι και η Έλλη. Όχι η φρεγάτα. Η πρώην υπάλληλος στα μέρη που σουτάρουν και σπάνε τα δοκάρια. Και η Μαιρούλα, η σύζυγος του δικηγόρου, που λύνει και δένει με τον αίλουρο.

Μέχρι και τον Μπαμπίνο επιστράτευσαν. Το καλό παιδί. Από κοντά είναι και ο Θάνος. Προετοιμάζουν το έδαφος για να περάσουν σε λίγο καιρό την γραμμή του αίλουρου. Επιχειρούν να φέρουν τον υπερσύμβουλο στα δικά τους νερά. Να μάθουν τις αδυναμίες του. Να τον παρασύρουν σε λάθη τα οποία μετά θα του φορτώσουν.

Η συνταγή είναι παλιά. Βόρειοι και λιμανίσιοι πρέπει να απομακρύνουν άμεσα αυτά τα άτομα από τον υπερσύμβουλο. Να σταματήσουν την προσπάθεια χειραγώγησής του. Σε λίγο θα είναι αργά. Αν δεν εξαφανιστούν ο Αλέξης και τα τσιράκια του θα γίνει πάλι η ζημιά.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Μεντιλίμπαρ: Η ρεβάνς με τη Μακάμπι απέδειξε για τι είμαστε ικανοί, βλέπω το κίνητρο στους παίκτες μου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που έκανε την ομάδα του να πιστέψει στις δυνατότητές της και υποστήριξε πως θα χρειαστεί ηρεμία στον τελικό, με τους ποδοσφαιριστές του πάντως να είναι γεμάτοι κίνητρο και ενθουσιασμό

Ρεάλ Μαδρίτης: Το μυθικό ποσό που θα εισπράξει ο Ταβάρες με το νέο πολυετές συμβόλαιο

Η MARCA αποκάλυψε τις λεπτομέρειες από τη νέα συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος θα κλείσει την καριέρα του στη Βασίλισσα με ετήσιες απολαβές που ζαλίζουν

Ιταλιάνο: Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό σαν το τελευταίο της ζωής μας, πάντα 50-50 οι τελικοί

Ο 46χρονος τεχνικός της Φιορεντίνα δήλωσε περήφανος για την ομάδα του που έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για το χαμένο περσινό παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και εξήγησε τη σημασία ενός ευρωπαϊκού τελικού