21.1 C
Athens

Περικυκλωμένος από τους «νότιους» ο υπερσύμβουλος 

Ο Αλέξης τα παίζει όλα για όλα. Για να παραμείνει στο Πάρκο και να βγάλει άχρηστο στην πορεία τον υπερσύμβουλο. Τον πλεύρισε από την πρώτη ημέρα. Αλλά δεν αρκείται σε αυτό. Έχει τοποθετήσει δίπλα το «επιτελείο» του.

Όλα τα… εργαλεία του Νότου ανέλαβαν την νέα αποστολή. Στόχος είναι να γίνουν οι αυλικοί του υπερσύμβουλου. Να τον πείσουν ότι είναι άκρως απαραίτητοι. Ότι διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία στο Πάρκο και ότι είναι… κατάλληλοι για να γίνουν οι άμεσοι συνεργάτες του.

Η κόρη του προέδρου της ένωσης με το εξώγαμο έπιασε αμέσως δουλειά. Από κοντά είναι και η Έλλη. Όχι η φρεγάτα. Η πρώην υπάλληλος στα μέρη που σουτάρουν και σπάνε τα δοκάρια. Και η Μαιρούλα, η σύζυγος του δικηγόρου, που λύνει και δένει με τον αίλουρο.

Μέχρι και τον Μπαμπίνο επιστράτευσαν. Το καλό παιδί. Από κοντά είναι και ο Θάνος. Προετοιμάζουν το έδαφος για να περάσουν σε λίγο καιρό την γραμμή του αίλουρου. Επιχειρούν να φέρουν τον υπερσύμβουλο στα δικά τους νερά. Να μάθουν τις αδυναμίες του. Να τον παρασύρουν σε λάθη τα οποία μετά θα του φορτώσουν.

Η συνταγή είναι παλιά. Βόρειοι και λιμανίσιοι πρέπει να απομακρύνουν άμεσα αυτά τα άτομα από τον υπερσύμβουλο. Να σταματήσουν την προσπάθεια χειραγώγησής του. Σε λίγο θα είναι αργά. Αν δεν εξαφανιστούν ο Αλέξης και τα τσιράκια του θα γίνει πάλι η ζημιά.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Νάγκετς – Τίμπεργουλβς 80-106: Οι σαρωτικοί Λύκοι άλωσαν ξανά το Ντένβερ και δείχνουν έτοιμοι για… σκούπα (vid)

Με άμυνα από ατσάλι και σταθερά καλούς τους Τάουνς - Έντουαρντς οι εκπληκτικοί Τίμπεργουλβς έκαναν το 2-0 στη σειρά και βρίσκονται δύο νίκες μακριά από τα αποκλείσουν τους περσινούς πρωταθλητές του NBA

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ 4-0: Ανεπανάληπτος διασυρμός για τους Κόκκινους Διαβόλους

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολίσε η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε την απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την έβαλε σε μπελάδες για την Ευρώπη

Ολυμπιακός: Δύσκολα με Άστον Βίλα ο Ορτέγκα, ο Ρίτσαρντς προβάρει φανέλα βασικού

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ καταβάλλει προσπάθεια αλλά μοιάζει απίθανο να προλάβει τον επαναληπτικό με την Άστον Βίλα, κάτι που σημαίνει πως ο Ρίτσαρντς προορίζεται για τη θέση του