21.1 C
Athens

«Ο Φερέιρα έκλεισε την πόρτα στα μούτρα του Παπαδόπουλου»

Στον εκνευρισμό του Άμπελ Φερέιρα απέδωσε η εφημερίδα Hamburger Morgenpost την άρνηση του ΠΑΟΚ να επιτρέψει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το γερμανικό Μέσο αναφέρει πως ο Πορτογάλος προπονητής εκνευρίστηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι δεν είχε απευθείας ενημέρωση για τη συνεννόηση μεταξύ Αμβούργου και παίκτη, αλλά το έμαθε από τον Τύπο, επιλέγοντας να μη δώσει τελικά την έγκριση στον Παπαδόπουλο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

«Όχι, πραγματικά δεν είναι η χρονιά του. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που έφυγε από το Αμβούργο, ήθελε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να προπονείται με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, μέχρι να αναζητήσει τη νέα του ομάδα. Ωστόσο τίποτα καλό δε βγήκε από αυτό: Ο ΠΑΟΚ του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας και προσθέτει:

«Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη μια άσχημη σεζόν. Το Σεπτέμβριο αποβλήθηκε από την πρώτη ομάδα του Αμβούργου και ξεκίνησε να προπονείται με την Κ-21. Το Αμβούργο έδωσε άδεια στον αμυντικό, που βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του, να προπονείται με την αγαπημένη του ομάδα στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ. Αλλά ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Αμπέλ Φερέιρα εκνευρίστηκε.

Ο Πορτογάλος προπονητής έμαθε για τα σχέδια του Παπαδόπουλου από τον Τύπο κι έτσι δεν του επέτρεψε να προπονηθεί με την ομάδα. Κανείς δεν του είχε μιλήσει για αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Παπαδόπουλος είχε επαφές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ μέσω του Ζήση Βρύζα. Ο Φερέιρα αντέδρασε αρνητικά και απαγόρευσε τη συμμετοχή του Παπαδόπουλου στις προπονήσεις, ο οποίος θα πρέπει πλέον να συνεχίσει να προπονείται ατομικά», καταλήγει η γερμανική εφημερίδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς