19.2 C
Athens

Ντίνι: Δέχομαι απειλές επειδή δεν επιστρέφω στις προπονήσεις

Ο επιθετικός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, κατήγγειλε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του δέχθηκαν απειλές, μετά την απόφασή του να μην επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ντίνι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην επανέναρξη των προπονήσεων, μετά την διακοπή λόγω πανδημίας, φοβούμενος για την υγεία του 5 μηνών γιου του, που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

«Σε μια εποχή όπου όλα έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία και όλοι λένε «μιλήστε, παρακαλώ μιλήστε», εγώ και ο Ντάνι Ρόουζ το κάναμε και απλώς δεχθήκαμε επιθέσεις γι’ αυτό», είπε ο αρχηγός της Γουότφορντ στο CNN Sport. Την ίδια ανησυχία με τον Ντίνι είχε εκφράσει και ο Ρόουζ της Νιούκαστλ, λέγοντας πως οι παίκτες αντιμετωπίζονται σαν πειραματόζωα.

«Η γυναίκα μου λαμβάνει απειλητικά μηνύματα στο διαδίκτυο και όταν περπατάει στο δρόμο την κοιτάνε υποτιμητικά. Εγώ περπατάω στον δρόμο και ο κόσμος μου λέει «Εγώ γύρισα στη δουλειά, γύρνα κι εσύ!». Έχω έναν γιο πέντε μηνών που έχει δυσκολίες στην αναπνοή. Χρειάζομαι λοιπόν περισσότερες απαντήσεις από αυτές που μας δίνουν», είπε ο Ντίνι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς