16.2 C
Athens

«Η Τούνη κάθε 3 μήνες εμπορεύεται τον καινούριο της έρωτα για να μείνει στην επικαιρότητα»

Για την προσωπική της ζωή, την Ιωάννα Τούνη και την… πολιτική μίλησε σε βίντεο που ανάρτησε στα social media η Ασημίνα Χαρίτου, μετά την αποχώρησή της από το GNTM.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας μίλησε για την Τούνη με αφορμή τα σχόλια της τελευταίας για τη σχέση της με τον Νώντα Παπαντωνίου.

«Όπως γνωρίζετε ήταν προγραμματισμένο να βγω στους ‘Κου-Κου’. Είχα μιλήσει την προηγούμενη μέρα και είχα ζητήσει να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και περισσότερο σε θέματα που με αφορούν. Παρόλα αυτά, η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατεξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν αναφορικά με την προσωπική μου ζωή με αθλητές.

Ήθελαν να μιλήσω για διάφορα stories και posts διαφόρων… influencers οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα», είπε η Ασημίνα και… προειδοποίησε: «Ξέρω ότι θέλετε να αναφερθώ σε κάτι πιο hot, σε ψευδή δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την εξωτερική μου εμφάνιση και την προσωπική μου ζωή. Οχυρωθείτε, έρχεται καταιγίδα!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς