14.8 C
Athens

«Εσείς δε στείλατε επιστολή στην Αδριατική για να είστε μαζί μας;»

O Inspector Campbell έχει καυτό ρεπορτάζ σχετικά με την αποστομωτική απάντηση του Χρήστου Σταυρόπουλου στον Μάνο Παπαδόπουλο αλλά και το πως ορίστηκε το ραντεβού των ιδιοκτητών

Συμβούλιο ΕΣΑΚΕ που να έχει κάποιο επεισόδιο, δε γίνεται, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Έτσι έγινε και το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Inspector Campbell έχει καυτό ρεπορτάζ από τη στιχομυθία Μάνου Παπαδόπουλου και Χρήστου Σταυρόπουλου.

Όταν ο Παπαδόπουλος είπε στον Σταυρόπουλο «αν θέλετε να φύγετε, τότε να φύγετε κι εγώ αυτό θέλω», ο Σταυρόπουλος του απάντησε αποστομωτικά: «Εσείς πριν ένα μήνα δεν στείλατε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα; Τα γύρισες τώρα; Δεν λέγατε ότι θέλετε να έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι τώρα;»

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός  επανέλαβε στο συμβούλιο ότι για τον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι να γίνει η διαιτησία επαγγελματική και να περάσει στη δικαιοδοσία του ΕΣΑΚΕ, κάτι που οι Ερυθρόλευκοι είχαν επισημάνει και στο Δ.Σ. στις αρχές Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός ζήτησε για φέτος ξένους διαιτητές και μόνο για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό γιατί δεν γινόταν να αλλάξει το πλαίσιο λειτουργίας.

Ακόμη, ο Σταυρόπουλος ρώτησε αν θεωρούν ότι ο τρόπος που λειτουργεί η διαιτησία ικανοποιεί τις ομάδες και όλοι συμφώνησαν εκτός του Παναθηναϊκού. Όλοι!

Τέλος, κάποιες ομάδες είπαν να τελειώσει με το καλό το πρωτάθλημα και να κάτσουν το καλοκαίρι να μιλήσουν και ο Σταυρόπουλος τους είπε ότι τότε θα είναι αργά και ότι «20 χρόνια τώρα ακούμε ότι το καλοκαίρι θα γίνουν αλλαγές και δεν αλλάζει τίποτα».

Κάπως έτσι προέκυψε το ραντεβού των ιδιοκτητών προκειμένου να αποφασίσουν οι ίδιοι και γι’ αυτό ορίστηκε νέο Δ.Σ. στις 6/5. Έτσι ώστε να παρθούν οι όποιες αποφάσεις πριν τα πλέι οφ.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

LEN Champions League: Οριστικά 2ος ο Ολυμπιακός, πιθανότερος αντίπαλος στον ημιτελικό του F4 η Προ Ρέκο

Οι Ερυθρόλευκοι τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου τους και όλα δείχνουν πως στον ημιτελικό του Final Four της Μάλτας στις 5 Ιουνίου θα τεθούν αντιμέτωποι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο

Ολυμπιακός: Χωρίς Μασούρα και με προβλήματα στην άμυνα κόντρα στην ΑΕΚ

Με ηχηρές απουσίες θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ καθώς ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει σε πέντε παίκτες λόγω τραυματισμών και τιμωρίας ενώ άφησε εκτός και τους Μασούρα, Ναβάρο

Γουίλιαμς-Γκος: Εξαιρετική η δουλειά του κόουτς Μπαρτζώκα, έχω το dna του νικητή μέσα μου

Ο Αμερικανός χαρακτήρισε εξαιρετική τη δουλειά του Μπαρτζώκα και δήλωσε πως όλη του η καριέρα ως παίκτης είναι χτισμένη στο να κερδίζει, υποστηρίζοντας παράλληλα πως το τρίτο σερί Final Four είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα