17.7 C
Athens

«Εσείς δε στείλατε επιστολή στην Αδριατική για να είστε μαζί μας;»

O Inspector Campbell έχει καυτό ρεπορτάζ σχετικά με την αποστομωτική απάντηση του Χρήστου Σταυρόπουλου στον Μάνο Παπαδόπουλο αλλά και το πως ορίστηκε το ραντεβού των ιδιοκτητών

Συμβούλιο ΕΣΑΚΕ που να έχει κάποιο επεισόδιο, δε γίνεται, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Έτσι έγινε και το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Inspector Campbell έχει καυτό ρεπορτάζ από τη στιχομυθία Μάνου Παπαδόπουλου και Χρήστου Σταυρόπουλου.

Όταν ο Παπαδόπουλος είπε στον Σταυρόπουλο «αν θέλετε να φύγετε, τότε να φύγετε κι εγώ αυτό θέλω», ο Σταυρόπουλος του απάντησε αποστομωτικά: «Εσείς πριν ένα μήνα δεν στείλατε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα; Τα γύρισες τώρα; Δεν λέγατε ότι θέλετε να έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι τώρα;»

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός  επανέλαβε στο συμβούλιο ότι για τον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι να γίνει η διαιτησία επαγγελματική και να περάσει στη δικαιοδοσία του ΕΣΑΚΕ, κάτι που οι Ερυθρόλευκοι είχαν επισημάνει και στο Δ.Σ. στις αρχές Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός ζήτησε για φέτος ξένους διαιτητές και μόνο για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό γιατί δεν γινόταν να αλλάξει το πλαίσιο λειτουργίας.

Ακόμη, ο Σταυρόπουλος ρώτησε αν θεωρούν ότι ο τρόπος που λειτουργεί η διαιτησία ικανοποιεί τις ομάδες και όλοι συμφώνησαν εκτός του Παναθηναϊκού. Όλοι!

Τέλος, κάποιες ομάδες είπαν να τελειώσει με το καλό το πρωτάθλημα και να κάτσουν το καλοκαίρι να μιλήσουν και ο Σταυρόπουλος τους είπε ότι τότε θα είναι αργά και ότι «20 χρόνια τώρα ακούμε ότι το καλοκαίρι θα γίνουν αλλαγές και δεν αλλάζει τίποτα».

Κάπως έτσι προέκυψε το ραντεβού των ιδιοκτητών προκειμένου να αποφασίσουν οι ίδιοι και γι’ αυτό ορίστηκε νέο Δ.Σ. στις 6/5. Έτσι ώστε να παρθούν οι όποιες αποφάσεις πριν τα πλέι οφ.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ιωαννίδης εκτός ορίων: Η χυδαία απάντηση σε οπαδό του ΠΑΟ που του είπε ότι δεν τιμά τη φανέλα! (vid)

Απίστευτη έκρηξη του Φώτη Ιωαννίδη μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη, αφού έβρισε χυδαία οπαδό που του είπε ότι δεν τιμά τη φανέλα με το τριφύλλι κατά την αποχώρησή του από τη Λεωφόρο

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ζωντανός για τον τίτλο με την ανατροπή της σεζόν στο 90′

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψει το 1-2 του Βίντα, αφήνοντας ξερή την Ένωση που ετοιμαζόταν για... γύρο θριάμβου στην Τούμπα με νικητήριο γκολ στο 90'

LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη live περιγραφή του αγώνα Παναθηναϊκός - Άρης για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League