24.3 C
Athens

Περιμένουν την αλλαγή της κυβέρνησης

Ορισμένα κοράκια δεν το βάζουν κάτω. Με τίποτα. Δεν αποδέχονται ότι δεν μπορούν να σφυρίξουν στο πρωτάθλημα της Super League. Η αποπομπή από τον πίνακα τους έκατσε πολύ βαριά στο στομάχι. Δεν μπορούν να την χωνέψουν. Όμως είναι πεισματάρικα και κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν.

Δεν εννοώ μόνο τον Καλογερόπουλο που κόπηκε τώρα. Παρόμοιο τρόπο σκέψης και στόχο έχουν ο Σπάθας, ο Παππάς, ο Γιάχος και άλλα …αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος. Κανείς τους δεν έκανε δήλωση αποχώρησης από τη διαιτησία.

Έμαθα  ότι περιμένουν με αγωνία τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Να φύγει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, να αλλάξουν οι ισορροπίες στο ποδόσφαιρο μήπως και ανοίξει ξανά για αυτούς η πόρτα. Έχουν ρίξει δίχτυα σε διάφορα δυνατά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μερικά είναι κορυφαία στην ιεραρχία και συνδέονται με αντίστοιχα ισχυρά πρόσωπα που παίζουν …μπάλα.  Μάλλον έχουν πάρει υποσχέσεις. Άλλωστε οι πολιτικοί τις μοιράζουν τσάμπα και πανεύκολα. Ειδικά όταν πλησιάζει ο καιρός για την κάλπη.

Ο ένας από τους πρώην ρέφερι δεν περιμένει μόνο. Κάνει και άλλα πράγματα στο ελεύθερο χρόνο του. Πουλάει αθλητικά παπούτσια στους διαιτητές της ένωσης του. Λένε ότι έχει βρει άκρη στην Σάντα Μπάρμπαρα και τους κάνει καλές τιμές.

Δεν θα αποκαλύψω το όνομα του. Δεν είναι απαραίτητο. Οι διαιτητές πάντως ψωνίζουν. Ο καημός του είναι να σφυρίξει ξανά. Ο συγκεκριμένος θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Και θα τους κυνηγήσει όταν δικαιωθεί. Αλλά αυτή είναι μία άλλη υπόθεση.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ολυμπιακός: Υποβάλλεται σε μαγνητική ο Ορτέγκα, αισιοδοξία ότι θα προλάβει την ιστορική ρεβάνς με την Άστον Βίλα

Ο Αργεντινός μπακ γλίτωσε τη σοβαρή ζημιά και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για τη μεγάλη ρεβάνς στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός: Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο ο Λαρεντζάκης, αμφίβολος για το Game 5 στη Βαρκελώνη

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τραυματίστηκε μετά το αντιαθλητικό του Αμπρίνες κατά τη διάρκεια του Game 4 στο ΣΕΦ και οι εξετάσεις του έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο και η συμμετοχή του στον «τελικό» της Βαρκελώνης κρίνεται αμφίβολη

Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες για τις τελικές μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα playoffs

Ορίστηκαν οι «τελικοί» των Game 5 για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε Βαρκελώνη και ΟΑΚΑ αντίστοιχα, με τους Ερυθρόλευκους να διεκδικούν την τρίτη σερί πρόκρισή τους σε Final-4 και τους Πράσινους την επιστροφή τους μετά από 12 χρόνια