17.7 C
Athens

Περιμένουν την αλλαγή της κυβέρνησης

Ορισμένα κοράκια δεν το βάζουν κάτω. Με τίποτα. Δεν αποδέχονται ότι δεν μπορούν να σφυρίξουν στο πρωτάθλημα της Super League. Η αποπομπή από τον πίνακα τους έκατσε πολύ βαριά στο στομάχι. Δεν μπορούν να την χωνέψουν. Όμως είναι πεισματάρικα και κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν.

Δεν εννοώ μόνο τον Καλογερόπουλο που κόπηκε τώρα. Παρόμοιο τρόπο σκέψης και στόχο έχουν ο Σπάθας, ο Παππάς, ο Γιάχος και άλλα …αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος. Κανείς τους δεν έκανε δήλωση αποχώρησης από τη διαιτησία.

Έμαθα  ότι περιμένουν με αγωνία τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Να φύγει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, να αλλάξουν οι ισορροπίες στο ποδόσφαιρο μήπως και ανοίξει ξανά για αυτούς η πόρτα. Έχουν ρίξει δίχτυα σε διάφορα δυνατά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μερικά είναι κορυφαία στην ιεραρχία και συνδέονται με αντίστοιχα ισχυρά πρόσωπα που παίζουν …μπάλα.  Μάλλον έχουν πάρει υποσχέσεις. Άλλωστε οι πολιτικοί τις μοιράζουν τσάμπα και πανεύκολα. Ειδικά όταν πλησιάζει ο καιρός για την κάλπη.

Ο ένας από τους πρώην ρέφερι δεν περιμένει μόνο. Κάνει και άλλα πράγματα στο ελεύθερο χρόνο του. Πουλάει αθλητικά παπούτσια στους διαιτητές της ένωσης του. Λένε ότι έχει βρει άκρη στην Σάντα Μπάρμπαρα και τους κάνει καλές τιμές.

Δεν θα αποκαλύψω το όνομα του. Δεν είναι απαραίτητο. Οι διαιτητές πάντως ψωνίζουν. Ο καημός του είναι να σφυρίξει ξανά. Ο συγκεκριμένος θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Και θα τους κυνηγήσει όταν δικαιωθεί. Αλλά αυτή είναι μία άλλη υπόθεση.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ιωαννίδης εκτός ορίων: Η χυδαία απάντηση σε οπαδό του ΠΑΟ που του είπε ότι δεν τιμά τη φανέλα! (vid)

Απίστευτη έκρηξη του Φώτη Ιωαννίδη μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη, αφού έβρισε χυδαία οπαδό που του είπε ότι δεν τιμά τη φανέλα με το τριφύλλι κατά την αποχώρησή του από τη Λεωφόρο

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ζωντανός για τον τίτλο με την ανατροπή της σεζόν στο 90′

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψει το 1-2 του Βίντα, αφήνοντας ξερή την Ένωση που ετοιμαζόταν για... γύρο θριάμβου στην Τούμπα με νικητήριο γκολ στο 90'

LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη live περιγραφή του αγώνα Παναθηναϊκός - Άρης για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League