19 C
Athens

Έπιασαν τα βουντού

Ο θάνατος σου, η ζωή μου. Αποτελεί βασικό κανόνα στην ελληνική διαιτησία. Τέσσερις διαιτητές παρακαλούσαν να μην αξιολογηθούν ισάριθμοι συνάδελφοι τους από την ΚΕΔ. Έκαναν …βουντού για να τους βγάλει η επιτροπή από τον πίνακα της Super League.

Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να γίνουν διεθνείς ο Τζήλος, ο Σκουλάς, ο Διαμαντόπουλος και ο Βάτσιος. Έπρεπε πάση θυσία να βγουν από την μέση ο Καλογερόπουλος, ο Μάνταλος, ο Αρετόπουλος και ο Κομίνης. Επιτεύχθηκε κατά 90%.

Ο Βάτσιος υποβιβάστηκε στη Football League και ο Κομίνης παρέμεινε στον πίνακα της πρώτης κατηγορίας. Μόνο με αυτούς τους δύο «στράβωσε» η ιστορία. Ο αίλουρος διατήρησε τον έναν στην Super League αλλά έχασε για τις πρώτες αγωνιστικές τον άλλον. Θα σας εξηγήσω σύντομα τι θα συμβεί με τον Βάτσιο. Πάντως διεθνής δεν θα γίνει φέτος. Δεν θα επιβιβαστεί στην ευρω-ταχεία.

Ο Σκουλάς, ο Διαμαντόπουλος και ο Τζήλος πανηγύρισαν έξαλλα μόλις ανακοινώθηκαν οι νέοι πίνακες. Μάλλον έχουν πάρει υποσχέσεις ότι η ΕΠΟ θα τους προτείνει για διεθνείς στις αρχές Οκτωβρίου. Όλο και κάτι θα τους έχουν ψιθυρίσει ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης. Ο Γιαννάκης, ο Μάλαμας και ο Σάρα.

Μαθαίνω όμως ότι έχουν ένα πρόβλημα. Τρέμουν τα ντέρμπι του επόμενου πρωταθλήματος. Ειδικά ο Σκουλάς και ο Τζήλος. Δεν έχουν πρόβλημα να τα σφυρίξουν άλλοι. Έλληνες ή ξένοι ρέφερι. Τους ενδιαφέρει πρωτίστως να αποκτήσουν το σήμα της FIFA. Όχι να εμπλακούν στα ματς μεταξύ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

EuroLeague: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και 35.000 ευρώ στον Αταμάν

Βαρύ πρόστιμο για ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Εργκίν Αταμάν μετά απ' όσα έγιναν στο Game 1 με τη Μακάμπι

Παναθηναϊκός – Άρης: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ημέρα και ώρα του τελικού Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη

Μπαρτζώκας: Έχουμε φέρει τη σειρά εκεί που θέλαμε, πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση φυσικά και πνευματικά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την υψηλή φυσική και πνευματική ετοιμότητα που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, για την κατάσταση των Παπανικολάου - Πετρούσεφ αλλά και για τη σημασία του κατάμεστου ΣΕΦ που αποτελεί προνόμιο για τους Πειραιώτες