19.8 C
Athens

Βαθμός στο τέλος για τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο

Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναιτωλικό

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καλτσάς θα ισοφαρίσει για τον Αστέρα Τρίπολης και θα δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στο α’ μέρος οι δύο ομάδες δεν ήταν καθόλου καλές, ενώ και τα σουτ τα οποία είχαμε ήταν όλα εκτός εστίας. Στο β’ μέρος όμως τόσο ο Αστέρας, όσο και ο Παναιτωλικό ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι. Στο 55′ ο Τόνσο είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν έκανε το σουτ που επιχείρησε έδιωξε με γροθιές ο Κυριακίδης. Στο 63′ ο Παναιτωλικός άγγιξε το 1 – 0, όταν ο Μανά θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει στο πόδι του Ιγκλέσιας, με την μπάλα χτυπάει στο δοκάρι του Αθανασιάδη και να καταλήγει έξω. Μάλιστα, στην εν λόγω φάση ο διαιτητής του αγώνα έδειξε άουτ, παρότι η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου από τα πόδια του Ιγκλέσιας. Στο 66′ ο Μοράρ θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Ο 25χρονος Ροτμάνος επιθετικός θα επιχειρήσει από πολύ μακριά την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα θα χτυπήσει επάνω στον Τόνσο, θα πάρει παράξενο ύψος η μπάλα, η οποία θα κρεμάσει τον Αθανασιάδη και θα καταλήξει στα δίχτυα του. Από κει και πέρα, οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως τόσο ο Μανιάς, όσο και ο Τόνσο δεν τα κατάφεραν. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 93′ από τον Νίκο Καλτσά. Ο Δουβίκας θα πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή και θα κάνει την συρτή μπαλιά, με τον Καλτσά ανενόχλητος από την μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη και να γράφει το τελικό 1 – 1.

Στα άσχημα του παιχνιδιού, ο τραυματισμός του Βαλεντίνου Βλάχου λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο ακραίος αμυντικός του Αστέρα τραυματίστηκε σε αναέρια σύγκρουσή του με τον Ρότσα, με αποτέλεσμα να ζαλίζεται και να αποχωρεί με το φορείο εκτός γηπέδου.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο (46′ Γουίλιαν), Μάζουρεκ, Μοράρ (75′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μάλης, Άργκους, Λουσέρο, Μάνα (81′ Χαντάκιας)

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Βλάχος (46′ Πασαλίδης), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Φερνάντες), Μανιάς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς