22.8 C
Athens

Λοπετέγκι: «Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα»

Ο Χουλέν Λοπετέγκι παραδέχθηκε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε κακό παιχνίδι, αλλά παρά το βαρύ 5-1 δεν φοβάται το ενδεχόμενο να χάσει τη θέση του στον πάγκο των «μερένχες»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με βαρύτατο σκορ στο «Καμπ Νου» από την Μπαρτσελόνα (5-1) και ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι υπ’ ατμόν. Ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους αναφέροντας πως στόχος του είναι να βελτιώσει την ομάδα του.

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για το βαρύ σκορ:
Είναι σκληρό, ειδικά στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Έχω την αίσθηση πως μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα του παιχνιδιού αλλά πρέπει να το υποστούμε. Μετά το 2-0 αντιδράσαμε, αλλά υπήρξαν ατυχίες, τραυματισμοί και ήρθε και το 3-1».

Για το αν κατηγορεί τους ποδοσφαιριστές: Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα και μην το περιμένετε. Θέλω να τους υψώσω το ηθικό. Η ομάδα έχει μέλλον, θέλω να δω τι θα συμβεί την άνοιξη. Ήταν τρεις σκληρές εβδομάδες για εμάς με όσα μας συνέβησαν.

Για το ενδεχόμενο απόλυσης: Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Σκέφτομαι μόνο να βελτιώσω την εικόνα της ομάδας.

Για το ποιος ευθύνεται: Η ευθύνη πέφτει πάντα πάνω στον προπονητή αλλά εδώ όλοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε. Είμαι σίγουρος οτι η Ρεάλ θα πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να επιμείνουμε, να επιμείνουμε, να επιμείνουμε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς