22.6 C
Athens

Ο Ατρόμητος διατήρησε το αήττητο στο 93′!

Φοβερή αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να προηγείται 2 φορές, αλλά τον Ατρόμητο λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη να «κλέβει» τον βαθμό της ισοπαλίας

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον αήττητο Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη, για την όγδοη αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι όπου «έσπασαν» καρδιές. Με πολλές ευκαιρίες και συγκλονιστικό φινάλε, ο Ατρόμητος σκόραρε στην εκπνοή του αγώνα, για το τελικό 2-2.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ελληνικό πρωτάθλημα, Πανιώνιος-Ατρόμητος διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, σε ένα χορταστικό 90λεπτο με τους δύο μονομάχους να μοιράζονται στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ανανεωμένος Πανιώνιος, μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες μέχρι το 30 λεπτό, όπου και ο Κόρμπος με ένα εξαιρετικό πλασέ πάνω από τον Μέγιερι, άνοιξε το σκορ με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα. Όμως, το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο άνηκε στον Ατρόμητο, με τον Μπρούνο να βρίσκεται παντού και να κάνει όλη τη δουλειά στο κέντρο. Ο συνήθης ύποπτος, ο Κουλούρης φυσικά, με το 7ο προσωπικό του γκολ φέτος, έφερε το ματς στα “ίσια” πέντε λεπτά αργότερα.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το Χ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έγινε φανερό ότι και οι μεν και οι δε έδιναν περισσότερο «βάρος» στο αμυντικό σκέλος, δίχως να ανοίγονται ιδιαίτερα και προτιμώντας αντεπιθέσεις.

Όμως, το σκηνικό άλλαξε άρδην στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Κουλούρη να χάνει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ πολύ γρήγορα ο Μασούρας στην άλλη εστία εκτέλεσε τον Κότνικ στο 87ο λεπτό, για να βάλει και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους.

Βέβαια, το «θρίλερ» δεν έληξε εκεί. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ 40 μέτρα έξω από τη περιοχή. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε και ο Μπανανά με αυτογκόλ, μετά από κόντρα του Ρισβάνη, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη, θέτει φυσικά υποψηφιότητα για το παιχνίδι της αγωνιστικής, με τον Ζοζέ Ανινγκό να μη μπορεί να πιστέψει πως η ομάδα του έχασε το “τρίποντο” και τον Νταμίρ Κάναντι να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς