17.2 C
Athens

Έπιασε προσωρινά κορυφή η Ατλέτικο

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης συνήλθε από τη «σφαλιάρα» της Ντόρτμουντ και επιβλήθηκε με 2-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ

Προσωρινά την πρώτη θέση με 19 βαθμούς κατέλαβε η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τη σημερινή νίκη με 2-0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Μετροπολιτάνο». Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε προηγήθηκε στο 44’ με τον Γοδίν ενώ ο Φιλίπε Λουίς με εξαιρετικό σουτ εντός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για τους «ροχιμπλάνκος».

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ που είχε αρκετές απουσίες ήταν ακίνδυνη (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο) κι άφησε την κατοχή της μπάλας στην Ατλέτικο προσπαθώντας να παίξει και με το χρόνο.

Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 53’ όταν ο Σάβιτς δέχθηκε την κίτρινη κάρτα σ’ ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω του Σανγκάλι. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν κόκκινη, ο Λαόθ δεν την έδειξε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Άριας, Γοδίν, Σάβιτς, Λούκας Ερναντές (46′ Φιλίπε Λουίς), Σαούλ, Κόκε, Ρόντρι, Κορέα (82′ Λεμάρ), Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Μογιά, Γκοροσάμπελ, Ελουστόνδο, Ραούλ Νάβας, Κέβιν Ροντρίγες, Ιγιαραμέντι, Θουρουτούθα (58′ Σάντρο Ραμίρεθ), Θουμπελδία, Ρουμπέν Πάρδο, Σανγκάλι (80′ Γιανουζάι), Ζοσέ (68′ Χουάνμι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς