21.5 C
Athens

Νικήτρια η Λαμία σ’ ένα ματς θρίλερ

Στο καλύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, η Λαμία επικράτησε του Λεβαδειακού με 3 - 2.

Στο καλύτερο παιχνίδι ως τώρα στο πρωτάθλημα η Λαμία επικράτησε του Λεβαδειακού με 3-2 και συνέχισε το άηττητο σερί της επί ημερών Μάκη Χάβου.

Η Λαμία ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με γκολ του Μπερτόλιο άνοιξε το σκορ στο 11′. Ο Μπαράλλες στο 24′ με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Μάλιστα, η Λαμία είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα στο ημίχρονο, όμως το σουτ του Πλιάτσικα σταμάτησε στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα, με το 2-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατός και στο 60′ ο Νανγκίς με κοντινό σουτ θα μειώσει σε 2-1. Οι Βοιωτοί ισοφάρισαν στο 81′ όταν ο Γιακουμάκης, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Σαράνοφ. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, ο Αντέντζο έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Καραχάλιος είδε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της Λαμίας, ενώ για πέμπτο παιχνίδι έμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έκανε την έκτη σερί ήττα του και έμεινε στους 3 πόντους.

Στα αρνητικά το γεγονός πως ο Σουμπίνιο δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή του, όταν τον έκανε αλλαγή.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασιγκμπά, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπλάζιτς (56′ Σκόνδρας), Πλιάτσικας, Επστάιν (70′ Καραγκούνης), Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος

Λεβαδειακός: Επασί, Νανγκίς, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Αντελέχου (66′ Φαβάρο), Ζησόπουλος, Μητρόπουλος (82′ Γιακουμάκης), Μαρκόβσκι, Σαβαντόγκο, Σουμπίνιο (70′ Στανόγεβιτς)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς