23.4 C
Athens

Δεν υπάρχει η εμφάνιση της Βούλας Πατουλίδου στην παρέλαση (pics)

Εκλεψε την παράσταση η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στη μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου με τις ενδυματολογικές της επιλογές

Οι εορτασμοί της 28ης Οκτωβρίου έχουν, όπως είναι γνωστό, ως επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, δεδομένου ότι συνδυάζονται και με την γιορτή του Αγίου Δημητρίου που είναι και ο πολιούχος της συμπρωτεύουσας.

Ετσι, σήμερα, έγινε η μεγάλη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου με την αντιπεριφερειάρχη, Βούλα Πατουλίδου, να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα!

«Το «Όχι» του ’40 ήταν ένα «όχι» απέναντι στην ισοπέδωση της αξιοπρέπειας και ενός υγιούς πατριωτισμού. Έλληνες ήταν τότε, Έλληνες είναι και τώρα. Ξανά το «όχι» επιβάλλεται, λόγω των συνθηκών, έτσι ώστε την αυριανή μέρα όλα όσα έχουν πει οι πολιτικοί να γίνουν πράξη και τα παιδιά μας να μείνουν εδώ», σχολίασε χαρακτηριστικά η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης για την 28η Οκτωβρίου.

Λίγοι, όμως, πρόσεξαν τις δηλώσεις της, αφού ήταν οι στιλιστικές της επιλογές που την έφεραν στο προσκήνιο.

Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας φόρεσε ένα τζιν μπουφάν, αλλά το συνόδευσε με λευκό φόρεμα με τούλινη tutu φούστα μπαλαρίνας με ασημένιες λεπτομέρειες που έφτανε μέχρι το γόνατο, τσάντα με παγιέτες, λευκές γόβες με λουράκι και λευκό φουλάρι κρεμασμένο στην τσάντα της.

Πολύ πιο συντηρητική η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, φόρεσε υφασμάτινο cropped παντελόνι, μαύρο blazer, nude μπλούζα με μαύρο γιακά, μαύρο τσαντάκι με αλυσίδα στον ώμο και nude σουέντ flat παπούτσια, ενώ είχε τα μαλλιά της αραιές μπούκλες με πιασμένες τις μπροστά τούφες πίσω.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς