18.2 C
Athens

«Τεσσάρα» η Κ-15 του Παναθηναϊκού στον Ρέντη

Εκπληκτική η Κ-15 του Παναθηναϊκού συνέτριψε με 4-1 τον γηπεδούχο Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Κ-15 του Παναθηναϊκού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον οποίο συνέτριψε με 4-1 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βολάκη. Στο 25′ ο Δήμος διπλασίασε τα τέρματα του «τριφυλλιού», με τον ίδιο παίκτη να έχει σουτ στο δοκάρι στο 21’.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και μείωσε στο 26’ με γκολ του Κουτσογούλα, ωστόσο οι «πράσινοι» έδειξαν την ανωτερότητά τους και με γκολ των Κολοσκάμη (74′) και Δήμου (83′) έκαναν το 1-4, παίρνοντας μία άνετη νίκη στο Ρέντη.

Ολυμπιακός: Πούλιος, Κατηφόρης, Μπομπότης, Χρήστου, Γιαλεδάκης, Πάνος (59’ Πρέλιας), Σταυρόπουλος, Κίτσας (41’ Ρέτσος), Μόσχος (41’ Φλώκος), Κουτσογούλας (75’ Μάνδρος), Ποιμενίδης (62’ Γιαννόπουλος).

Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Τσεβάς, Κοκαράκης (49’ Νταμπίζας), Αλεβιζάκης, Ρουσίτ, Ψύλλας (9’ λ. τρ. Αγγελόπουλος), Βολάκης (81’ Κατσαρής), Προδρομίτης (72’ Μπέρκης), Δήμος, Κυριόπουλος (62’ Καλοσκάμης), Καλλέργης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς