24.3 C
Athens

Ο Ομπάμα αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο – Τι απάντησε ο Γιάννης (video)

Στην ομιλία του στο Μιλγουόκι για τις ενδιάμεσες εκλογές ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στον Greek Freak ως έναν «πολύ καλό λόγο να έρθει κάποιος στην πόλη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο πλαίσιο εκστρατείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε σε εκδήλωση της δημοκρατικής παράταξης στην πόλη που εδρεύουν οι Μπακς το Μιλγουόκι και αναφέρθηκε τόσο στο καλό ξεκίνημα της ομάδας (4-0 πριν την ομιλία και πλέον 5-0 μετά τη νίκη επί των Γουλβς) όσο και στον Γιάννη προσωπικά.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να έρθει κάποιος στο Μιλγουόκι. Έχετε τους Μπρούερς (σ.σ ομάδα του μπέιζμπολ) που έχουν καλή σεζόν και είναι καλύτεροι από τους δικούς μου Σοξ. Έχετε και τους Μπακς, με ρεκόρ 4-0, με τον Γιάννη να είναι τρομερός», ανέφερε ο Ομπάμα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στην αναφορά του Μπαράκ Ομπάμα κλήθηκε να απαντήσει ο Έλληνας παίκτης, που σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της ομάδας του, σχολίασε: «Είναι φανταστικό ένας άνθρωπος σαν τον Μπαράκ Ομπάμα να αναφέρει το όνομά μου και να ξέρει τι κάνω. Είναι πολύ σπουδαίο συναίσθημα».

Δείτε τι απάντησε ο Γιάννης από το 03:40’:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς