24.7 C
Athens

Πούγγουρας: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, αλλά πάμε να τον κερδίσουμε»

Την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αχιλλέας Πούγγουρας σε σημερινές δηλώσεις του, τονίζοντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται το παιχνίδι και θα κυνηγήσει τη νίκη

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και την σημασία που έχει για τον ίδιο αυτό το παιχνίδι, μιας και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω εναντίον του ΠΑΟΚ. Θα είναι μία εμπειρία για μένα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη. Αγαπώ την ομάδα γιατί εκεί μεγάλωσα. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο».

Για το κλίμα στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Δώνη: «Ο καθένας από τα παιδιά είναι καλός σαν χαρακτήρας. Υπάρχει καλή χημεία και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Η ομάδα καταφέρνει και στην κακή της βραδιά τουλάχιστον να μην χάσει και αυτό σίγουρα βοηθά ακόμα περισσότερο το κλίμα. Όλα ξεκινάνε από τον προπονητή στην κάθε ομάδα. Αρκετοί παίκτες στην ομάδα ήταν και πέρσι εδώ και γνωρίζουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν νομίζω ότι κάποιος δεν ήξερε τι απαιτήσεις υπάρχουν στον σύλλογο».

Για το τι είναι το καλύτερο στην Τούμπα: «Όπως παίξαμε με τον κάθε αντίπαλο θα παίξουμε και με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι να φοβηθούμε, θα δείξουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τα δυνατά στοιχεία του ΠΑΟΚ: «Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στο πρεσάρισμα. Έχει καλά στοιχεία, πρεσάρει καλά ψηλά και έχουν καλά στημένα. Θα δούμε τις αδυναμίες του και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα καλά στοιχεία τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς