16.6 C
Athens

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από το τροχαίο του Λεωνίδα Καλφαγιάννη στην Πανόρμου (pic)

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο ηθοποιός λόγω αναβολής του χειρουργείου • Πονάει πολύ και ζητά συνεχώς παυσίπονα

Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο από το τροχαίο ατύχημα που είχε χθες ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους δημοσιεύει το tharrosnews.gr.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά το τροχαίο που είχε ο γνωστός ηθοποιός και δείχνει τη μηχανή πεσμένη στο δρόμο με τον έναν τροχό της να βρίσκεται κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Όλα έγιναν ξαφνικά. Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν στην μηχανή του όταν ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Στο σημείο είχε νερά από το πότισμα που είχε κάνει ο δήμος στα φυτά που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του δρόμου. Όπως είπε ο ηθοποιός, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, δεν έτρεχε, ενώ ευτυχώς φορούσε το κράνος του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Αργολίδος, σε ένα σημείο που θεωρείται καρμανιόλα.

 «Πονάει αφόρητα – Ζητάει συνεχώς παυσίπονα»

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε άμεσα χθες στο ΚΑΤ με προοπτική να μπει απευθείας στο χειρουργείο, καθώς είχε κατάγματα και στα δύο πόδια. Όμως, η αξονική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπάρχει αιμάτωμα στον μηρό και προτού αυτό υποχωρήσει δεν μπορεί να γίνει επέμβαση.

Ο πατέρας του, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που περνάει ο γιος του.

«Τον Λεωνίδα τον έβαλαν σε δωμάτιο και περιμένουν να υποχωρήσουν τα αιματώματα που έχει στα πόδια για να γίνει η εγχείρηση. Τώρα, πότε θα είναι αυτό δεν ξέρουμε. Αύριο, την επόμενη εβδομάδα… Ψυχολογικά είναι χάλια γιατί πονάει πολύ. Κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονα. Του δίνουν, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον πιάνουν», τόνισε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς