19.7 C
Athens

Καρεμπέ: «Η Ρεάλ έκανε τον κύκλο της, λείπει ο Ρονάλντο»

Με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης και στις αναμνήσεις που έχει από «Κλάσικο»

Το ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (28/10, 17:15) συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον παρά την απουσία των δύο μεγάλων αστέρων Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα με αφορμή το προσεχές «Κλάσικο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

Το ποιος ευθύνεται για την εικόνα της Ρεάλ: «Δεν ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές. Έχει γίνει αλλαγή προπονητή μετά από χρονιές που έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους κι είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες».

Tην απουσία και τον αντικαταστάτη του Ρονάλντο: «Η Ρεάλ έπαιζε για τον Ρονάλντο, τώρα είναι αναγκασμένη να παίζει με άλλο τρόπο. Τώρα δεν έχουμε σκόρερ. Ο Κριστιάνο ήταν ο πρώτος σκόρερ και τώρα πρέπει να βρούμε άλλον. Ο Μαριάνο Ντίας μπορεί να γίνει ο νέος Κριστιάνο όμως πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του. Έχει έκρηξη, ταχύτητα, γκολ. Ο Μπενζεμά μπορεί να γίνει επίσης ο πρώτος σκόρερ, όμως χρειάζεται ομαδική δουλειά».

Tις αναμνήσεις του από «Κλάσικο»: «Την πρώτη φορά που φτάσαμε στο «Καμπ Νου», πετούσαν πέτρες στο πούλμαν και δεν το κατάλαβα. Έπρεπε να τραβήξω τις κουρτίνες για να δω τη Βαρκελώνη και ξαφνικά… μπουμ. Πετούσαν πέτρες και εξεπλάγην».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς