22.8 C
Athens

H Πόπη Τσαπανίδου θα είναι διευθύντρια στο νέο κανάλι του Μαρινάκη

Η Alter Ego ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια

Μπορεί να έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από την αίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την έκτη τηλεοπτική άδεια γενικού περιεχομένου, αλλά η στελέχωση του καναλιού προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς.

Αργά χθες το βράδυ η εταιρεία του επιχειρηματία Alter Ego ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Πόπη Τσαπανίδου, που αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση της διευθύντριας του νέου σταθμού.

«Στην πρώτη της επίσημη κίνηση η Τηλεόραση της Alter Ego ανακοινώνει την συνεργασία της με την κ. Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού. Με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα στη δημοσιογραφική της πορεία, η κ. Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Πόπη Τσαπανίδου που τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με το Star, αρχικά ως παρουσιάστρια πρωινού ενημερωτικού magazino και πέρυσι ως παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, αποχαιρέτησε το καλοκαίρι το κανάλι της Κηφισιάς, αλλά μέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστή κάποια «μεταγραφική» κίνησή της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς