18 C
Athens

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ: Triple-double και νίκη για τον Αντετοκούνμπο! (video)

Άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη επί των Σίξερς (123-108)

Άλλη μία συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ματς της ομάδας του κόντρα στους Σίξερς. Ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε 32 πόντους, ενώ μάζεψε 18 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ και «έσκασε» και 3 τάπες! Triple-double σημείωσε επίσης και ο Μπεν Σίμονς με 14 πόντους, 11 ασίστ και 13 ριμπάουντ, όμως, εκ των πραγμάτων, δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του, η οποία έχασε με τελικό σκορ 108-123.

Αυτά που κάνει ο Γιάννης φέτος είναι ανήκουστα καθώς ναι μεν μας έχει συνηθίσει στο να βελτιώνεται κάθε χρονιά, αλλά έχοντας γίνει ήδη δύο φορές All-Star, τα περιθώρια βελτίωσης θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν στενέψει. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς φέτος βλέπουμε έναν διαφορετικό Γιάννη, ακόμα πιο ολοκληρωμένο, ο οποίος έχει κάνει φοβερή βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ και πλέον δεν διστάζει να παίρνει σουτ τριών πόντων. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα εύστοχος (σήμερα είχε 0/3), το γεγονός ότι δεν διστάζει ανοίγει περισσότερο το παιχνίδι για τους συμπαίκτες του, αφού ο αμυντικός θα πρέπει να τον μαρκάρει και στην περίμετρο αντί να του δίνει τον χώρο που του δινόταν τα προηγούμενα χρόνια, ξέροντας ότι εκείνος δεν θα σουτάρει.

Υπενθυμίζεται ότι με αυτό το παιχνίδι το ρεκόρ των Μπακς είναι 4-0 και μένει να δούμε αν αυτή θα είναι τελικά η χρονιά που η ομάδα του Γιάννη θα κάνει το επόμενο βήμα, μπαίνοντας στην λίστα με τις κορυφαίες ομάδες του NBA.

Δείτε αναλυτικά το box score του παιχνιδιού:

 

Δείτε εδώ τα highlights του Γιάννη:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς