22.4 C
Athens

Aποχώρησε έξαλλος: Άγριος καυγάς Τάκη- Άκη την ώρα της εκπομπής (video)

Οι δύο παρουσιαστές του «Άντε γεια» καυγάδισαν on air με αφορμή ένα σχόλιο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του Τάκη Τσουκαλά είναι γνωστό σε όλους. Παίρνει φωτιά με το παραμικρό. Και συνήθως ο Ακης είναι αυτός που τον βοηθά να ξαναβρεί την ηρεμία του όσο και αν τον έχουν εξοργίσει.

Τι γίνεται όμως όταν είναι ο ίδιος ο Άκης που φέρνει εκτός ορίων τον Τάκη Τσουκαλά; Αυτό που συνέβη και στο τελευταίο «Άντε γεια». Ο Τάκης σηκώνεται και αποχωρεί έξαλλος, αφήνοντας μόνο του τον Άκη μπροστά στις κάμερες.

Τι ακριβώς συνέβη; Ο Τσουκαλάς έκανε ένα πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ενώ λοιπόν έλεγε ότι μετά από χρόνια το γήπεδο του ΟΦΗ γέμισε ο Άκης τον διέκοψε για να του πει ότι αυτό ήταν φυσιολογικό, καθώς «με τον Ολυμπιακό έπαιζε, αν δεν γεμίσει τώρα πότε θα γεμίσει;».

Ο Τάκης το παρεξήγησε ελαφρώς και κουβέντα στην κουβέντα το πράγμα ξέφυγε και δεν μαζευόταν.

Κάπως έτσι έκπληκτοι οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή βλέπουν τον Τάκη να σηκώνεται να αποχωρεί από το στούντιο. Θύμωσε όμως και ο Άκης, ίσως μάλιστα για πρώτη φορά τόσο πολύ. Γιατί θεώρησε ότι δεν του είπε τίποτα τόσο τρομερό ώστε να… βγει από τα ρούχα του.

Δείτε τον καυγά των δύο ανδρών την ώρα της εκπομπής:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς