23.5 C
Athens

Σωτηρίου: «Ο Ολυμπιακός είναι παντού»

Η Κατερίνα Σωτηρίου περίμενε περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι και δεν στάθηκε στη διακοπή του αγώνα, αλλά τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και θα βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια.

Η Κατερίνα Σωτηρίου δήλωσε: «Σίγουρα πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στη Fenerbahce. Από εκεί και πέρα για την ομάδα μας είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκίνησε επιτέλους το ταξίδι της Ευρωλίγκα. Μπορώ να πω ότι ένιωσα ότι υπήρχε άγχος από όλους μας το οποίο έγινε στη συνέχεια δημιουργικό και δείξαμε από την αρχή ότι δεν έχουμε έρθει απλά για την εμπειρία. Θέλουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και να πάρουμε τη νίκη.

Πιστεύαμε και περίμενα περισσότερα πράγματα, από την ομάδα μας σήμερα. Για την διακοπή, δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Δεν έχει να κάνει με το σκορ αυτό. Περιμένω ότι αυτή η ήττα πρέπει να μας βελτιώσει άμεσα και πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι άλλες ταχύτητες και άλλα κορμιά. Και η Fenerbahce το έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πραγματικά κατάλαβε ότι εμείς δεν έχουμε έρθει να κάνουμε βόλτα και ότι θέλουμε να τους κλέψουμε το ματς. Εκεί έδειξαν χαρακτήρα και πρέπει να είμαστε πιο έτοιμες. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν και πρέπει να κάνουμε την επιστροφή μας. Μέχρι το τέλος δεν τα παρατήσαμε, δείξαμε χαρακτήρα και θα αλλάξουμε πράγματα, θα βελτιωθούμε και πιστεύω ότι πάμε για καλύτερα αποτελέσματα».

Για τον κόσμο που βοήθησε η Κατερίνα Σωτηρίου είπε: «Πραγματικά δεν περίμενα τόσο πολύ κόσμο. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Ο Ολυμπιακός είναι παντού. Δεν είναι μόνο ο Πειραιάς, είναι όλη η Ελλάδα. Το απέδειξε και σήμερα ο κόσμος. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ακόμα και τους ανθρώπους που δεν είναι φίλοι του Ολυμπιακού, τους έχουμε κάνει να αγαπήσουν την ομαδα και ίσως τα μικρά παιδιά να τα κάνουμε να αγαπήσουν το γυναικείο μπάσκετ. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και μας έδωσε ώθηση για να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς